Afvallen met smoothies

Wanneer je wilt gaan afvallen met smoothies dan kan ik je alvast vertellen dat dit een leuke periode kan gaan worden. Smoothies zijn hartstikke lekker en gezond!

In dit artikel kom je alles te weten over:

  • Kun je echt afslanken met  smoothies?
  • Hoe je smoothies als detoxmiddel kunt gebruiken?
  • Ik vertel je alles over de 21 dagen groene smoothie challenge.
  • Is een smoothie alleen voor een zomerse dag?

Een smoothie is hartstikke lekker op een zomerse dag, maar je kan het ook prima als ontbijt of tussendoortje nemen.

het is snel klaar en je bent gelijk je hongergevoel kwijt. Met maar een paar ingrediënten en een blender kun je al aan de slag.

Wanneer je wilt gaan afvallen met smoothies krijg je heel veel goede voedingsstoffen binnen en het vult ook tegelijkertijd. Als je wilt gaan afvallen kun je ook je lichaam hier op voor bereiden door eerst te gaan ontgiften (detoxen) met smoothies.

Smoothies zijn supergezond, eet je nooit geen fruit dan is een smoothie een uitkomst

Er zijn verschillende soorten smoothie: een smoothie op basis van fruit, vaak in combinatie met vruchtensap, zuivel, kokosmelk of met water. Je kunt een smoothie maken op basis van vers fruit maar het diepvriesfruit wat je vindt in het vriesvak van je supermarkt voldoet ook prima. Dit bevat net zoveel voedingsstoffen als vers fruit, en je hebt dan altijd iets achter de hand om snel een heerlijke smoothie te maken.

Haal je fruit van de markt, dat is vaak veel voordeliger. Maak het schoon, portioneer het en doe het in porties in de vriezer.

TIP: Ga aan het eind van de middag naar de markt om fruit voor je smoothies te kopen. De marktkooplui willen dan heel erg  graag van hun voorraad af en je kunt het dan kopen tegen belachelijke lage prijzen! Gewoon doen!

Gezond en effectief afvallen doe je met de afslankreceptenbijbel. Ga gelijk naar de geheime kortingspagina

Smoothies met groente

Groente smoothies maak je van rauwe groente of kruiden. Groente smoothies zitten vol met vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die het lichaam helpen sterker te worden. Je krijgt er ook veel meer energie door

Het voedingscentrum raad aan dat je per dag 250 gram groente moet nuttigen. Meer groente is uiteraard altijd beter. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je iedere dag minimaal vijf porties groente en driehonderd gram fruit dient te eten. Op deze manier heb je 42 procent minder kans om vroegtijdig te overlijden vergeleken met mensen die minder gezond eten. Met behulp van groente smoothies reinig je je lichaam van alle stoffen die daar niet aanwezig horen te zijn.

Dit is ideaal om af te vallen, terwijl je tegelijker tijd wel heel veel goede voedingsstoffen binnen krijgt.

combinatie van groente en fruit

Je kunt ook een combinatie maken van groente en fruit. Dit is ook hartstikke lekker, maar vooral ook heel gezond.

wat dacht je van de combinaties:

  • komkommer met ananas
  • bleekselderij met appel
  • spinazie met mango
  • boerenkool met blauwe bessen
  • ….. en zo kan ik nog wel uren doorgaan, bijna ale combinaties zijn mogelijk. Test het zelf maar eens een keertje uit.

Koken is 75% nadenken en 25% doen! Dus iedereen kan een smoothie maken!

lees ook:

Ga gezond leven met meer groente en fruit!

Smoothie als detoxmiddel?

Dag in en dag uit krijgt ons lichaam veel verkeerde stoffen binnen. Uitlaatgassen, tabaksrook en wat dacht je van al dat spul wat in pakjes en zakjes zit. Stop dan ook meteen met pakjes en zakjes uit de supermarkt, hier zit ongelofelijk veel rotzooi in.

afvallen met smoothies, moet je dan detoxen?

“Detoxen” wordt steeds populairder. Het is eigenlijk het ontgiften van je lichaam. Heel veel mensen pakken dit echter  helemaal verkeerd aan. De meest gebruikte fout is dat mensen dit gaan doen met fruitsappen, wat men dan ook nog eens vaak veel te lang doet.

Op deze manier komt je lichaam veel belangrijke voedingstoffen te kort. Door te gaan detoxen gaat je huid meer stralen, je zult beter gaan slapen en je krijgt meer energie. Je weerstand wordt sterk verbeterd, dus je zult beter bestand zijn tegen allerlei ziektes.

Kun je echt afvallen met smoothies?

Dit is absoluut mogelijk en met ook nog hele goede resultaten. Eigenlijk is een lifestyle met smoothies heel bijzonder want naast dat het waanzinnig lekker smaakt gaat je huid er ook nog eens meer van stralen. En als je huid straalt en straalt je innerlijke ook! Als je veel gaat variëren dan wordt iedere smoothie een smakelijke sensatie. Genieten dus!

Gezond en effectief afvallen doe je met de afslankreceptenbijbel. Ga gelijk naar de geheime kortingspagina

21 dagen groene Smoothie challenge

afvallen met smoothiesHeb je de smaak helemaal te pakken met het bereiden van smoothies? dan is de 21 dagen challenge misschien ook wel iets voor jou!

Tijdens de Groene Smoothie Challenge van Miss Natural dagen we je dan ook uit om zelf te zien wat een dagelijkse groene smoothie voor jou kan doen, door 21 dagen lang elke dag een groene smoothie te drinken!

Doe je mee?

Klik hier om mee te doen met de challenge en ontvang iedere dag informatie, recepten en links naar inspirerende artikelen en ook nog eens een extra E-book

 

 

Geniet, Deel en Like!