arrow_drop_up arrow_drop_down
7 december 2019 

Gewichtsmanagement met Valentus koffie? Ontdek ook de 4 andere gezondheidsvoordelen!

afslankkoffieWil je graag starten met Valentus koffie ? Goede keuze! het is een prima product om het afvallen te ondersteunen. Maar wist je al dat de slimroast coffee ook nog vele andere gezondheidsvoordelen heeft? Ga op ontdekkingsreis in dit artikel!

Heel veel mensen die belangstelling hebben in de koffie ( en andere producten) van Valentus weten niet dat er ook heel veel andere geweldige ingrediënten inzitten. Gezonde stofjes, vandaar ook dat de koffie van Valentus door steeds meer mensen wordt gebruikt voor gewichtsbeheersing en als onderdeel voor een gezonde leefstijl.

[[showindex]]

 

#1De optimum is vernieuwd en verbetert met dynamine!

De slimroast coffee van Valentus bevat sinds kort Dynamine. Het is best wel een ingewikkeld verhaal om dit aan je uit te leggen.

Dynamine wordt ook wel methylliberine genoemd. dit is een purine alkaloïde dat voorkomt in het kuchablad. De moleculaire structuur is vergelijkbaar met theacrien (ook wel TeaCrine genoemd) Teacrine. Verbeterde Energie, Focus en Motivatie dit bevindt zich van nature al in je lichaam, en wordt alleen maar versterkt!

Net als theacrine kan methylliberine het gevoel van energie, stemming en focus versterken door het activeren van dopamine receptoren en andere belangrijke neurotransmitters, het remmen van adenosine receptoren, dit alles zonder de hartslag of bloeddruk te verhogen.

Excuses voor het gebruik van de moeilijke woorden! ik heb het zo goed mogelijk voor je uitgewerkt, In ieder geval zorgt Dynamine er voor dat dit het afvallen gaat ondersteunen

 

#2 L- Carnitine

L-carnitine is een voedingsstof die een belangrijke rol heeft bij je energieproductie. Het regelt het transport van vetzuren naar de mitochondriën. Mitochondriën moet je zien als kleine motortjes in je cellen die deze vetten verbranden zodat er bruikbare energie uit gemaakt kan worden.

(bron: Wikipedia)

Andere gezondheidsvoordelen van L-Carnetine bij 3 gram inname per dag:

  • Creatine helpt prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen en stimuleert spiergroei bij explosieve krachtinspanningen
  • Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen
  • Toegestaan: Creatine, bij een verhoogde behoefte bij sport(-prestatie)

Carnitine kwam in de belangstelling in de jaren ‘90 toen Italië wereldkampioen voetbal werd. De Italiaanse ploeg had ook carnitine gebruikt.

Je nieren produceren carnitine, Mensen die nierklachten hebben wordt heel erg vaak carnitine voorgeschreven.

Mannen die onvruchtbaar zijn hebben ook heel erg vaak baat bij carnitine. Het is aangetoond dat het aantal zaadcellen wordt vergroot en de kwaliteit van het sperma wordt verbeterd.

Mensen die diabetes type II hebben, kunnen ook baat hebben bij extra carnitine. Het nemen van L-carnitine helpt diabetici door glucose oxidatie, glucose opslag en glucose opname te verhogen.

L-carnitine dient als een antioxidant die kan helpen schade aan uw gezonde cellen door vrije radicalen te voorkomen. Dit kan je helpen als je verkouden bent of te maken hebt met verschillende seizoensgebonden allergieën

v-tox banner

Een verbeterde hersenfunctie door het gebruik van L-carnitine is ook mogelijk. L-carnitine helpt de hersenen te beschermen tegen zowel ouderdoms- als stressgerelateerde schade aan de hersenen, waardoor deze langer en beter kan functioneren.

Bestel hier L-carnitine

#3 Chroom

De slimroast coffee van Valentus bevat ook chroom. Weet je wel wat de gezondheidsvoordelen zijn van chroom?

  • Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten
  • Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden
  • Chroom zorgt mede voor (het behoud van) een normale/natuurlijke bloedsuikerspiegel
  • Chroom verhoogt de werking van insuline
  • mensen die geregeld extra chroom in hun voedingspatroon zetten boeken goede resultaten met gewichtsverlies (bron)

In één onderzoek werden de bloedsuikerreacties op een koolhydraatmaaltijd van witbrood gemeten met en zonder een enkele dosis (400 microgram) chroom. De toevoeging van chroom resulteerde in een verlaging van de bloedsuikerspiegel met 23% na de maaltijd. Dus, het nemen van chroom met koolhydraatrijk voedsel kan een effectieve manier zijn om de glycemische index van die maaltijd te verlagen.

gezonde drankjes

#4 Groene thee extract

Groene thee in koffie? Jazeker! Het zit in de slimroast coffee, zonder dat je koffie ineens naar thee proeft.

Groene thee bevat 2% tot 4% cafeïne, wat het denken en je alertheid beïnvloedt. Je urineproductie wordt verhoogt en de hersenfuncties kan worden verbeterd. Van cafeïne wordt uitgegaan dat dit het zenuwstelsel, het hart en de spieren stimuleert door de afgifte van bepaalde chemicaliën in de hersenen, neurotransmitters te verhogen.

In verschillende onderzoeken is aangetoond dat de antioxidanten en andere stoffen in groene thee het hart en de bloedvaten helpt te helpen beschermen.

Groene thee capsules kopen?

Start met ginseng! En ontdek de gezondheidsvoordelen

Hierboven worden slechts enkele ingrediënten van de producten die in de Valentus producten zitten genoemd. het ondersteunt dus niet alleen het afvallen maar gebruik het ook vanwege de vele andere gezondheidsvoordelen.

Ik vind het ongelofelijk knap dat er zoiets bestaat. Een algehele gezondheid boost in een potje.

Hoe bestel je de slimroast coffee van Valentus?

Heel eenvoudig! Je kunt het op in onze webshop bestellen! momenteel is de levertijd 1 a 2 werkdagen dus je kunt al snel beginnen met je doel! De resultaten met de slimroast coffee zijn geweldig. Er komt alleen maar positieve feedback bij me binnen

Alle facts op een rijtje – Geen maaltijdvervanger/shakes- Super vetverbrander- Vermindert opgeblazen gevoel- Boost je energie- 100% natuurlijk product & vegan.

Je neemt er één per dag en na 6 dagen plan je een rustdag in. Drink veel water en eet bij voorkeur koolhydraatarm.

Ter info: raadpleeg uw persoonlijke arts als u borstvoeding geeft VOORDAT u SlimROAST coffee gebruikt. Drink de SlimROAST coffee nooit tijdens de zwangerschap.

Alle valentusproducten vind je in onze webshop Laagste prijzen van Nederland!

De producten van Valentus zijn bedoeld om het afvallen te ondersteunen. Pas altijd ook je voedingspatroon aan voor het gewenste resultaat. Perfectevoeding.nl kan je daarmee ondersteunen. Raadpleeg altijd uw arts als u twijfelt over de producten. 

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Valentus

Over de schrijver
Hoi!, Fijn dat je er bent! Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic is Geert Louters ook de drijvende kracht van perfectevoeding.nl. Stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvalllen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Jolanda
Door

Jolanda

op 16 December 2019

Hey Geert. Leuke blog hoor! Spreek jij Joop nog wel eens? Ik lees met plezier je andere artikelen door. Groet Jolanda

Geert
Door

Geert

op 18 December 2019

Hey Jolanda. Bedankt voor de complimenten! Blijf de website in de gaten houden. Er komen nog heel veel interessante artikelen bij binnenkort Grt, Geert

Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!