Afvallen zonder dieet? LifeWave heeft de oplossing!

Dit bericht is 42 keer gelezen

Afvallen zonder een dieet te volgen? Dat zou toch fantastisch zijn? Wat zou jij er van vinden als je:

 • Lichaamsvet zou verliezen zonder een dieet
 • Je buikomvang met centimeters vermindert zou worden zonder een dieet
 • Veel meer spierkracht zonder een dieet
 • En veel meer energie zonder een dieet

en dit allemaal zonder caloriebeperking, geen beperking op gezond eten, geen dieetpillen of vetverbranders en geen extreme lichaamsbeweging, oftewel, zonder een dieet!

Hoe is dit allemaal mogelijk?

Dit is echt mogelijk! Lifewave ( bekend van de patches die je stamcellen weer kunnen activeren) heeft een revolutionair nieuw systeem ontwikkeld die hun gepatenteerde patch-technologie, de Theta One, de Theta Activate voedingsformules en enkele zeer specifieke richtlijnen combineert.

Wanneer deze baanbrekende aanpak precies wordt opgevolgd, helpt dit dus echt met je aanpak om (buik) vet te verliezen, superslank te worden, je energieniveau te verhogen, de spiergroei en spierkracht te verbeteren en je algemene welzijn te verbeteren.

CEO David Schmidt van LifeWave heeft het als eerste uitgetest!

De directeur en oprichter van LifeWave, David Schmidt was proefpersoon nummer één, Hij test alle producten van LifeWave eerst uit, voordat het op de markt komt.

David Schmidt (CEO LifeWave):”Ik zou het moeten weten; zoals met al onze nieuwe producten, was ik proefpersoon nummer één”

Zijn verhaal tijdeafvallen zonder dieetns de testperiode:

Tijdens de eerste 30 dagen verloor ik bijna 4 kilo lichaamsvet met minimale inspanning, terwijl ik ongeveer 4000 calorieën per dag verbruikte! In week 7 was ik 6 kilo aan spiermassa aangekomen (ik wou eigenlijk geen extra spiermassa). Bovendien was ik slechts twee dagen per week aan het sporten en beperkte ik bewust mijn training tot 10 minuten per sessie.

3 maanden later hadden we onze jaarlijkse conferentiedag van LifeWave in Californië. Mijn nieuwe lichaam was duidelijk voor iedereen zichtbaar bij de mensen die ik allemaal ken op het evenement. Ik heb alleen maar complimenten mogen ontvangen en heel veel vragen moeten beantwoorden hoe ik dit heb bereikt!

Download hier het succesverhaal van David Schmidt

Lees eerst onderstaande tekst even voordat je verder leest

Misschien dat je misschien denkt “Waarom schrijft een blog die het alleen maar heeft over gezonde voeding, een gezonde leefstijl, en afvallen nu ineens over een methode hoe je kunt afvallen zonder dieet. Ik begrijp best dat er lezers zijn die nu argwaan beginnen te krijgen.

Na het lezen van dit artikel begrijp je straks waarom ik een fan ben van deze methode. bovendien zal het gebruik van deze nieuwe aanpak je misschien wel de gezondste persoon maken die je ooit bent geweest, een slank en sterk lichaam dat vol energie zit.

Ik  heb inmiddels kennis gemaakt met de producten van LifeWave, en weet inmiddels dat het hele bijzondere producten zijn.

Manieren die vaak worden gebruikt om gewicht te verliezen en waarom ze niet werken

Hoe vaak heb je al geprobeerd om af te vallen? Of de nieuwste vetverbranderpil geprobeerd, of het nieuwste dieet? Hoe zit het met dat extreme trainingsprogramma dat een prachtig lichaam voor het strand belooft?

Of de wonderwrap die je vertelt dat het verliezen van vet een makkie is met dit product? Kom op. Laten we serieus worden!

Er is een eenvoudige reden waarom je eerder gefaald hebt: deze methoden werken gewoon NIET!

Op perfectevoeding.nl vind je gelukkig alleen maar methode’s die wel werken. We willen onze goede naam graag behouden. Daarom staan op deze website alleen maar de beste artikelen die op internet te vinden zijn.

lees meer over de beste afslankmethodes die er bestaan

Meer dan de helft van de volwassen Nederlanders is te zwaar

In 2018 had 50,2% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder matig of ernstig overgewicht. Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Bij obesitas (ernstig overgewicht) is dat andersom: meer vrouwen hebben obesitas dan mannen.

In totaal heeft 15,0% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder obesitas. Deze cijfers zijn gebaseerd op zelfrapportage van lengte en gewicht. (bron: www.volksgezondheidszorg.info)

Simpel gezegd, daarom is het fantastisch dat  LifeWave het programma WinFit ontwikkeld om je te helpen vet te verliezen en uw lichaam vorm te geven zoals jij het wilt.

Waarom is een dieet vaak een straf?afvallen zonder dieet - winfit- ifewave

Alleen al het horen van het woord “dieet” maakt waarschijnlijk het gevoel om gestraft te worden, toch? En dit is logisch als je bedenkt dat diëten specifiek zijn ontworpen om calorieën te resetten.

Volgens verschillende gezondheidsgoeroe’s is minder eten en meer bewegen de enige manier om gewicht te verliezen. Het probleem is dat het NIET WAAR is. Hoewel deze aanpak best wel kan werken voor sommige mensen.

het is zeker niet het antwoord voor de meerderheid van de bevolking.

Wanneer je jouw voedselinname vermindert, voel jij je waarschijnlijk hongerig en ellendig. Niet iets wat je de rest van je leven wilt doen, toch?

Ten tweede, caloriebeperking is een bewezen manier om je spiermassa te ontlasten. Het is waar. Verminder je voedselinname en om je lichaam te laten overleven moet het de structuur krijgen die brandstof gebruikt, namelijk uw spieren, verminderen.

Hoe meer spieren je verliest, hoe trager de stofwisseling, wat eigenlijk ongezond is.

Dus, het verminderen van calorieën (dieet) is geen fijne manier om vet te verliezen. U zult zich hongerig voelen, minder energie hebben en gewoonweg falen met deze aanpak.

Stel je wilt afvallen, en je hebt geen energie: Hoe groot is dan de kans dat je resultaat gaat boeken?

Winfit is geen dieet Het kan zelfs zo zijn dat u meer eet dan gewoonlijk. Ondertussen verlies je gewoon lichaamsvet. …blijft vreemd he!

Afvallen zonder dieet, Het is tijd om uit te leggen hoe het allemaal werkt!

afvallen zonder dieet gaan we dus doen met het WINFIT programma van LifeWave. Lifewave heeft verschillende patches ontwikkeld die door invloed van licht wonderbaarlijke dingen met je lichaam kunnen doen.  Dit noemt men ook wel phototherapie. DE patches kunnen tevens klachten van chronische ziektes laten verdwijnen, maar in dit geval kunnen ze je ook helpen om af te vallen.

Lees hier de ervaringen van anderen over de X39 patch van LifeWave

Bekijk deze video op YouTube.

Eerst een paar regels, voordat je begint…

Regel 1: Geen dieet of caloriebeperking!

Als je de calorie-inname beperkt, gebeuren er een aantal zeer belangrijke dingen. Ja, je zult in het begin wel afvallen, maar dat gewicht zal een combinatie zijn van water, vet en, het spijt me te moeten zeggen, je zuurverdiende en broodnodige spieren.

Spieren maken deel uit van een verzameling van lichaamssystemen die soms aangeduid worden als “metabolisch actief weefsel“, wat betekent dat ze energie gebruiken. Dus wat gebeurt er als de spieren afnemen? Je stofwisseling vertraagt, omdat je nu minder calorieën per dag nodig hebt.

Regel 2: Ga niet extreem sporten!

Beperk het sporten tot 2 keer per week, maximaal 10 minuten. Wanneer je nu veel sport zal dit voor veel mensen psychologisch moeilijk is.

Maar wat gaan we wel doen?

winfit assorti

Wanneer je besluit te starten krijg je een pakket (WinFit Body Shaping System) met de volgende artikelen:

 •  30x Winfit patch
 •  30x Y-Age Carnosine patch
 •  1 flesje Theta activate
 •  2 x Theta One
 • WinFit Dagelijkse Checklists
 • WinFit-systeemgids
 • WinFit-voorbeeldschema,
 • WinFit-brochure
 • WinFit welkomstbrief.

Met dit pakket ga je dus starten, Het zijn allemaal natuurlijke middelen, er komt geen chemische troep in je lichaam.

Wanneer je besluit om na een maand verder te gaan ga je verder te gaan heb je een minder groot pakket om het te onderhouden. Dan ga je verder met de WinFit Monthly Maintenance Kit. Deze bevat minderproducten, je hoeft het alleen nog maar te onderhouden en je bent dan ook goedkoper uit. Logisch toch?

Inhoud Winfit Monthly maintenance kit

 • 30 x WinFit patch
 • Y30 x Y- Age Carnosine patch
 • 1 x Theta one
 • WinFit Daily Checklists
 • WinFit Dagelijkse Checklists
 • WinFit-systeemgids
 • WinFit-voorbeeldschema,
 • WinFit-brochure
 • WinFit welkomstbrief.

Uitleg over de producten van LifeWave, Ontdek hoe je kunt afvallen zonder dieet

WinFit Patch

Deze patch draag je overdag. Het bevordert  de vermindering van lichaamsvet. De WinFit patch helpt de stofwisseling te verbeteren en om nieuwe spieren op te bouwen. 100% natuurlijk, er komen geen vreemde stoffen in je lichaam

Y-Age Carnosine patch

Deze patch plak je ‘s nachts op een bepaalde plek op je lichaam De Y-Age Carnosine zorgt voor kracht en flexibiliteit en verhoogt het uithoudingsvermogen.

In meer dan 100 landen gebruiken mensen de gepatenteerde patches van LifeWave om hun gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. LifeWave-patches zijn grondig getest in meer dan 70 uitgebreide onderzoeken. De patch brengt geen medicijnen of chemicaliën aan in het lichaam.

Elke patch wordt op een specifiek punt op het lichaam aangebracht en gebruikt licht om punten op de huid te stimuleren, wat een specifiek gezondheidsvoordeel oplevert. Als gevolg hiervan maken de patches gebruik van de natuurlijke energiestroom van het lichaam en het vermogen om zichzelf te genezen.

Theta activate

Versnelt de stofwisseling van je cellen. De Theta Activate versnelt tevens de opname van voedingsstoffen in je lichaam

Theta one

De Theta one zorgt ervoor dat alle essentiële en functionele voedingsstoffen gelijk uit je voeding wordt gehaald en aan je lichaam worden geleverd. Sommige mensen merken dit al na 5 minuten!

Waar je de patches moet plakken, en hoe je het moet gebruiken staat allemaal heel erg uitgebreid beschreven in de WinFit Systeemgids.

Zullen we gaan starten met afvallen zonder een dieet?

Voor de beste resultaten volg je onderstaande punten:

water drinken

Begin ‘s ochtends gelijk met water te drinken. Onderzoek toont aan dat het consumeren van 500ml water drinken in de ochtend de stofwisseling met 30 procent kan verhogen.

We gaan toch een klein beetje sporten

Met afvallen zonder een dieet hoort wel een beetje sporten bij. dit hoeft niet veel te zijn, 2 dagen per week, gedurende 10 minuten We gaan 1 dag HITT/Tabata training doen en we doen 1 dag  krachttraining

Wanneer je nog betere resultaten wilt hebben, verdubbel je de hoeveelheid beweging (twee dagen HIIT/Tabata training en twee dagen krachttraining per week).

GRATIS TIP
Wanneer je kijkt op YouTube vind je heel veel HITT/Tabata trainingen die je heel erg gemakkelijk thuis kunt doen, voor ieder niveau.

Voor de krachttraining kun je een abonnement afsluiten bij een sportschool dan heb je ook gelijk een stok achter de deur. Ook kun je heel erg gemakkelijk krachttraining thuis gaan doen.

Google weet alles!

Hou je aan de richtlijnen in de informatie die je wordt gestuurd

Bestudeer van te voren grondig de informatie die bij je pakket zit. Weet waar je de patches moet plakken en weet wanneer je de theta moet gaan gebruiken.

lifewave - afvallen zonder dieet

Starten met het WinFit programma.

Je kunt nu eigenlijk drie dingen gaan doen:

 1. Blijven aanmodderen met je  strijd tegen de overtollige kilo’s 
 2. Veel te veel geld uitgeven aan een personal coach of een diëtist
 3.  Afvallen zonder een dieet te volgen en straks meer energie hebben, een slank lichaam, je 10 jaar jonger voelen. En ook nog eens meer spiermassa opbouwen.

Het WinFit Body Shaping System en deWinfit Monthly maintenance kit is niet verkrijgbaar in de winkel en alleen maar via deze website. Aangezien Perfectevoeding.nl distributeur is kun je dit rechtstreeks bestellen via onze LifeWave website.

Wil je het WinFit programma kopen tegen de inkoopprijs? Stuur me dan even een berichtje via facebook Messenger. Ik ga dan graag met je in gesprek. Je zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn.

Wil je graag succesvol afvallen zonder een dieet, meer energie en meer spieren? Ga gelijk naar de website

LifeWave werkt altijd met een 30 dagen 100% geld terug garantie, Je hebt dus helemaal niets te verliezen.

Mocht het toch nog zijn dat je naar aanleiding van dit artikel vragen hebt, dan  kun je altijd een reactie achterlaten of me een berichtje sturen in Facebook Messenger

Het gaat je zeker lukken met het WinFit programma van LifeWave

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

 

 

 

Geniet, Deel en Like!
Summary
Review Date
Reviewed Item
Winfit. Afslanken zonder dieet met de producten van LifeWave
Author Rating
51star1star1star1star1star