Behandeling MS: Stamcel activatie met LifeWave X39

Behandeling MS met de stamcelactivatie van LifeWave X39? Dit artikel is breaking news!

Wat zou het fijn zijn als er een medicijn zou zijn om MS (Multiple Sclerose) te genezen. Dagelijks vinden er honderden onderzoeken plaats.

Steeds komt de medische wereld weer een stukje verder met hun zoektocht. Ze zijn er nog lang niet, maar ooit komt de dag dat MS te genezen valt. ik hoop dat we dit nog mee kunnen maken.

Miljoenen of misschien wel miljarden worden er uitgegeven om mensen weer de kwaliteit van het leven terug te geven, of om ze volledig te laten genezen van deze ziekte.

Mijn vrouw Irene heeft ook MS. ik ben dan ook dagelijks op zoek naar een middel/medicijn om haar weer de kwaliteit van het leven terug te geven. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Of zware medicatie, of een stamceltherapie wat vaak € 100.000,- of meer kost.

Met een stamceltherapie is het nog steeds niet duidelijk of het effect blijvend is. er is nog steeds niet aangetoond of de klachten in de toekomst weer terugkomen.

Wat is MS

MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Je hersenen werken als een soort computer: klik op ‘arm omhoog’ en je arm gaat omhoog. Die opdracht gaat namelijk vanuit je hersenen – via je zenuwen – naar de spieren van je arm. Maar niet als je MS hebt.

Schade aan de beschermlaag om je zenuwen

Je zenuwen hebben een beschermlaag (myeline). Heb je MS, dan hebben ontstekingen deze beschermlaag beschadigd. Daardoor komen de opdrachten van je hersenen niet altijd aan waar ze zijn moeten.

Die opdrachten gaan onderweg verloren, net als water in een tuinslang met gaatjes. Je hersenen geven dan wel de opdracht ‘arm omhoog’, maar die opdracht komt helemaal niet aan, of op de verkeerde plek. Het probleem zit echt in de zenuwen en niet in de spieren.

MS is geen spierziekte

De ontstekingen in de beschermlaag (myeline) van de zenuwen kunnen wel genezen. Maar op die plekken ontstaan wel littekens. Die littekens zijn veel harder dan normaal en daardoor kunnen de zenuwen niet goed werken. Die verharding – door zo’n litteken – heet een sclerose.

Als je nu weet dat het woord multiple ‘veel’ betekent, dan begrijp je wat ‘multiple sclerose’ betekent. Inderdaad: ‘veel harde plekken’. Op elke harde plek raakt informatie de weg kwijt; terwijl dat nou niet de bedoeling is. Het moet door de zenuwbanen heen netjes naar de spieren gaan!

Niemand weet precies hoe MS ontstaat. Eén ding weten we wel zeker: MS heeft te maken heeft met het afweersysteem. Dat zit ook in jouw lichaam en zorgt dat je niet snel ziek wordt. Je afweersysteem gaat namelijk meteen ‘vechten’ als zieke bacteriën je lichaam binnenkomen. Zo blijf je gezond.

Maar wat is nou zo gemeen aan MS? Het afweersysteem gaat vechten tegen gezonde cellen in het lichaam.

Een behandeling om de klachten van MS drastisch te verminderen; LifeWave X39

op facebook kwam ik het indrukwekkende verhaal tegen van Christo Cornelissen. Christo heeft na jaren lang helse pijnen en na jarenlang in een rolstoel te hebben gezeten zijn leven weer terug gekregen. En dit door een simpele patch (pleister) die je stamcellen weer opnieuw gaan activeren.

Na een gesprek met Christo hebben we de knoop doorgehakt. Onder het motto “baat het niet, dan schaad het niet” is Irene begonnen met de LifeWave X39.

behandeling MS - StamcelDe X39 patch van LifeWave is in staat om je stamcellen weer opnieuw te gaan activeren. Met behulp van fototherapie (gebruik maken van zonlicht) verhoogt X39 het peptide GHK-Cu in je lichaam. Dit is een natuurlijk voorkomend peptide in je lichaam dat aanzienlijk afneemt naarmate je ouder wordt.

Je stamcellen worden weer geactiveerd, er worden nieuwe cellen aangemaakt in je lichaam. Je lichaam wordt weer aan het werk gezet om bepaalde processen op gang te zetten!

Je lichaam kan heel veel processen zelf herstellen, veel meer dan je denkt!

Je plakt de patch 2 cm. onder je navel of achter in je nek. Voor mensen die overgevoelig zijn voor pleisters kun je het ook gewoon op je kleding plakken, zelfs dan werkt het gewoon.

Irene is nu drie week bezig met haar behandeling om de klachten te verminderen van haar MS. De resultaten zijn indrukwekkend! lees hieronder een samenvatting van haar dagboek.

Irene’s dagboek:  Wat doet lifeWave X39 in mijn behandeling met MS om een betere kwaliteit van het leven te krijgen

Dag 1: Starten met LifeWave X39

We hebben de knoop doorgehakt. We gaan starten met LifeWave om te kijken of de klachten worden vermindert waar ik nu dagelijks tegenaan loop.

Eigenlijk best wel een gek idee, dat door een simpele pleister te plakken op mijn lichaam ik me straks weer beter kan gaan voelen. Nu weet ik dat het menselijk lichaam heel veel zelf in staat is om ongemakken te herstellen, dus ik geloof erin!

Op dit moment heb ik heel veel moeite om te schrijven. Dit vanwege het strakke gevoel in mijn handen en door de zenuwpijn. Mijn droom is dat ik straks weer wat verder kan lopen, en niet meer door mijn benen zak. Ik hoop dat ik straks weer mijn evenwicht terug heb, dit gaat momenteel vaak fout, zodat ik geregeld op de grond lig.

Wat zou het fijn zijn dat mijn benen straks niet meer zo zwaar aanvoelen.

Heb je wel een keer een zandzak van een kilo om je enkels vastgemaakt en dan te gaan proberen om te lopen? dit voel ik iedere dag!

Momenteel heb ik heel erg vaak kramp in mijn tenen, ze zijn niet flexibel en ik kan ze moeilijk bewegen. Ook heb ik heel erg vaak kramp in mijn onderbenen.

Wat zou het fijn zijn dat ik straks weer meer energie heb. Ik zie nu iedere dag tegen heel veel dingen op, ik wil heel erg graag maar heb er geen energie voor.

Ik heb lang haar, wat zou het fijn zijn om zelf weer een staart in mijn haar te doen, ik heb niet de kracht om het zelf te doen, hetzelfde geld voor de was op te hangen. Een wasknijper is voor mij heel erg zwaar om in te knijpen!

Dit zijn zo een aantal punten waar ik dagelijks tegenaan loop. Wat zou het fijn zijn als ik straks:

 • zonder spalken kan lopen
 • meer energie hebben
 • Mijn evenwicht weer terug heb
 • Geen pijn of ‘stram’ gevoel meer heb in mijn lichaam
 • controle heb over mijn eigen benen
 • met mijn gezin en de hond lekker het bos in kan gaan voor een (korte) wandeling
 • lekker shoppen met de kinderen

Bovenstaande punten klinken nu nog allemaal ongeloofwaardig, maar we gaan ervoor!

Dag 2: We zijn begonnen!

behandeling MS-LifeWave x39De X39 is gearriveerd en we zijn begonnen. Best wel spannend eigenlijk. Het grote woord momenteel is GEDULD. Ik vind het eigenlijk helemaal niet gek dat ik al gelijk resultaat zie.

We hebben vier dagen feest in het dorp, en dat is voor een MS patient extra vermoeiend. Weinig slaap en veel staan. …Maar goed, we gaan ervoor, De X39 Patch zit 2 cm. onder mijn navel en heel veel water drinken.

Dit is ook een advies voor jou als je besluit om met de LifeWave X39 wil gaan starten. Heel veel drinken dus!

Het is moeilijk om te zeggen of ik al gelijk resultaat heb, maar ik heb het gevoel dat de strakheid in mijn rechterhand wat losser wordt!

Is dit werkelijkheid of verbeelding? ik hou het nog even goed in de gaten!

Dag 3: het is best lastig, maar heb ik nu al meer energie?

Het is best lastig merk ik. Mijn dagritme is aardig verstoord en dit is niet goed voor een MS patiënt. Maat toch: vergeleken met de voorgaande dorpsfeesten gaat het best wel goed eigenlijk.

Ik drink nog steeds heel veel water. In de dagelijkse dingen wat ik doe merk ik dat ik best wel veel energie heb, maar ik moet wel oppassen, dit kan ook een valkuil voor me zijn.

Met mijn hand lijkt het de goede kant op te gaan, wat ik me gisteren al had verbeeld. Het werkt dus nu al! Geen scherpe pijn meer.

Dag 4: positief blijven! Mijn lichaam is hard aan het werk. Waar is de zenuwpijn gebleven?

Ik merk nog steeds dat er dingen veranderen, het is moeilijk te omschrijven. De patch is hard aan het werk voor me, en ik denk dat er allerlei processen in mijn lichaam bezig zijn.

Vandaag kwam onze dochter naar ons toe. Ze had last van krentenbaard bij haar oog. Mijn man heeft haar gelijk een X39 patch gegeven. Omdat we nog niet echt weten hoe dit aanslaat hebben we toch maar een beetje fusidin-crème gebruikt. Afwachten dus!

De strakheid in mijn  linkerhand is bijna weg. Ik heb geen zenuwpijn meer. En het meest bizarre: “Ik slik al dagen geen medicijnen meer tegen de zenuwpijn!”

Ik merk ook dat het schrijven steeds beter gaat. Ik schrijf netter, sneller en het kost me minder energie!

Dag 5: Ik heb energie!

Ik juich eigenlijk nu al een beetje, maar vind het ook eigenlijk best wel vreemd, ik ben nog maar 5 dagen bezig met de LifeWave X39! Vandaag merk ik dat ik mij tenen steeds beter kan bewegen. Ze worden soepeler, minder spasmes. Dit is een hele vreemde gewaarwording.

Met onze dochter haar krentenbaard gaat het ook al een heel stuk beter. de vurigheid van de krentenbaard is eraf. je kunt zien dat er een herstelproces gaande is. En dit na 1 dag!

Dag 6: toch weer moe

Ik ben en blijf MS patiënt. De producten van LifeWave kunnen niet de ziekte laten verdwijnen. LifeWave kan wel de klachten die bij de ziekte horen verlichten. dus als je dit artikel leest ben daar wel van bewust.

Ik was moe deze dag. Ik heb eigenlijk veel te veel dingen gedaan, en heb een paar slechte familieberichten ontvangen. Dan is het toch ook niet gek dat je een keer vermoeid bent?

Iedereen is toch wel een keertje moe? Zelfs een gezond persoon!

Ik merk dit ook gelijk aan mijn handen. Ze voelen weer wat anders aan. Ik ben wel ontzettend blij dat ik mijn tenen weer zelfstandig kan bewegen. Dit is zón fijn gevoel als je dit jarenlang niet heb gehad!

Onze dochter is blij. Haar krentenbaard is al bijna weg! En dit door een simpele pleister! We zijn dan ook gestopt met de fusidin-crème.

Dag 8: Er gebeurt weer wat in mijn lichaam

De energie is weer terug. Het gaat goed met me! In mijn  rechterhand heb ik ineens een bultje wat jeukt. Wat zou daar nu weer voor een herstelproces plaatsvinden? Ik laat het over me heen komen, we zien het vanzelf.

We zijn de koffers aan het pakken en vertrekken morgen naar Italië. We gaan een lange reis tegemoet. Ik ben benieuwd wat de vakantie met me gaat doen. Zou het weer net zo inspannend zijn als voorgaande vakanties?

Ondertussen is Tess genezen van haar krentenbaard. Echt een geweldig resultaat, en dat in 5 dagen!

behandeling MS- Lifewave X39

Dag 9 en dag 10: We zijn in Italië!

We hebben ruim 1500 km. gereden om op onze vakantiebestemming te komen. Gelukkig met een overnachting erbij. Mijn man heeft gereden, en we hebben vaak genoeg een korte pauze gehouden.

Wat Geert opviel is dat ik nog aardig fit ben. Normaal gesproken moet ik alleen van de reis al een paar dagen bijkomen en nu heb ik eigenlijk weinig last er van. Iedereen is moe als je een lange reis hebt gehad. Ik ook uiteraard, maar deze keer voelt het wel anders.

….en nu genieten!! van een heerlijke vakantie met ons viertjes!

Dag 11: moet ik mezelf afremmen?

Ik merk dat ik te snel resultaat wil. Gelukkig kan ik mezelf hier wel in afremmen. Het gaat gelukkig wel de goede kant op en dit is eigenlijk een hele vreemde gewaarwording.

In de loop der jaren ga je alleen maar achteruit en nu is het ineens andersom! Ondanks dat mijn lichaam ook nog moet acclimatiseren merk ik dat het met mijn rechterhand ook beter gaat.

Mijn rechterpink zit in het bovenste kootje nog wel wat ‘strakker in het vel’. de ringvinger voelt ook steeds beter aan.

Dag 12: Weer een nieuwe mijlpaal

WAUW!!! Ik heb vanmiddag en vanavond zonder spalken gelopen. Ik moest me nog wel goed hierop concentreren, maar het ging eigenlijk bijzonder goed. Wat een superfijn gevoel is dit.

Het leuke is dat het mijn man en kinderen niet eens was opgevallen.

Dag 13: Het gaat super!spalk- lifewave x39- Behandeling MS

Alweer een dag zonder spalk gelopen! Het scheelt ook dat ik zelf (volgens anderen) een positieve mindset heb. wanneer je positief bent, lukt alles je ook gewoon beter.

Ik ben naar het zwembad gelopen (wandeling van 20 minuten) op schoenen. Ik moest wel goed kijken en opletten waar ik mijn stappen zet.  Gelukkig nog steeds geen vermoeidheidsverschijnselen.

Dag 14: Geen spastische onderbenen

Wanneer ik ‘s nachts een keer naar de WC moet heb ik geen last meer van spastische onderbenen. Ik kom ook zonder problemen uit mijn bed, zonder eerst op zoek te moeten naar mijn balans.

In de avond zijn we naar een animatieshow geweest op de camping. Mijn ogen moeten nog wel wennen aan de felle verlichting. Na afloop moest ik me goed concentreren in de mensenmassa om het pad weer te vinden.

Dag 17: Met de kinderen van de glijbaan in het aquaparc!

Na een wat mindere dag waar het lopen niet zo lekker ging gaat het nu alweer een heel stuk beter. Ik loop nog steeds zonder spalk en heb tijdens de vakantie maar één keer de rollator gebruikt. Dit was eigenlijk meer om  de koelbox op te zetten toen we naar een aquaparc gingen. HAHAHA!

Een trotse man en kinderen, mamma is van 4 glijbanen geweest in het aquaparc. Dit hadden we niet gedacht dat dit nog mogelijk was! Het was wel even zoeken naar mijn balans toen ik beneden was, maar gelukkig stonden de kinderen gelijk klaar om mamma te helpen.

Dit voelt zo fijn dat je nu al weer een gedeelte van de kwaliteit van het leven terug hebt!

Wat me verder opvalt na dag 17:

 • Ik gaap niet meer zo vaak overdag
 • Het schrijven gaat makkelijker, normaal gesproken valt de pen steeds uit mijn handen
 • Ik kan weer urenlang een boek lezen
 • geen zenuwpijn meer
 • Veel meer energie
 • Het zwemmen gaat beter, zonder zware onderbenen. Ik kom ook gemakkelijker uit het zwembad
 • Geen spalk meer
 • Gestopt met de medicatie
 • Geen spasmes
 • Ik kan beter traplopen! Voor mij nog lang geen traplift!
 • …. en eigenlijk nog veel meer kleine verbeteringen. Het gaat zo snel dat ik het eigenlijk niet meer allemaal kan bijhouden

Bekijk deze video op YouTube.

Update (4 september 2019) Hoe gaat het momenteel met Irene?

Een update over mijn ervaringen met de X39 van LifeWave
 
5 weken geleden ben ik begonnen met LifeWave. Er is weer heel wat verbeterd in de afgelopen periode. De klachten waar ik met mijn MS tegen aan loop worden steeds minder!
 
Het gaat nog steeds de goede kant op. Ik merk dat het lopen beter gaat. Elke dag loop ik met de hond en probeert steeds een stukje verder te lopen zonder rollator en spalk. Ja,… de spalk gebruikt ik al 3,5 week niet meer. Ik heb meer energie, wat wel een valkuil is om mijn energie te verdelen.
De zenuwpijn is nog steeds niet terug gekomen. De medicijnen hiervoor heb ik nog steeds niet gebruikt. Ik heb sinds het moment dat ik ben gestart nog maar één keer een spasme gehad.
 
De juiste balans vinden van actief en rust is nog steeds belangrijk. Wel merkt ik dat het herstellen sneller gaat. Traplopen gaat een heel stuk beter, Ik loop weer gewoon naar boven, zonder met mijn hand mijn been op te tillen of mij vast te houden en omhoog te trekken.
 
De eerste maand heb ik iedere dag een nieuwe patch geplakt, nu nog maar om de dag.
 
Ik ben nog steeds ontzettend blij dat LifeWave op mijn pad is gekomen. 

Het besef dat ons gezin een nieuw leven krijgt door LifeWave X39

Zoals je hebt kunnen lezen is er heel veel verandert in 17 dagen tijd. Onvoorstelbaar gewoon! Irene is eigenlijk nog maar net begonnen en het gaat de komende hopelijk tijd nog beter worden met mijn lichaam. MS is niet te genezen, maar zodra je de klachten wegneemt waar je tegenaan loopt is het je al heel veel waard!

We zijn ook ontzettend blij dat LifeWave op ons pad is gekomen. Lode Vermeulen en Christo Cornelissen willen we dan ook hartelijk bedanken. Ook Christo heeft zijn leven terug en heeft de beste testimonial van LifeWave die er maar bestaat. Van jarenlang in een rolstoel gekluisterd, naar een energieke man die zich 15 jaar jonger voelt

Lees hier waarom de producten van LifeWave geen placebo is


Onze missie, LIFEWAVE AND YOU

behandeling MS - LifeWave X39

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kan LifeWave voor heel veel mensen iets betekenen. Het is dus bewezen dat het de klachten van MS kan verminderen. Je kunt de producten van LifeWave eigenlijk overal voor gebruiken.

Mogen wij jullie ook helpen?

Lees hier het artikel over LifeWave ervaringen

Het assortiment is heel erg breed, en het werkt! Dit is al meerdere keren bewezen. Onze missie is om iedereen te helpen om een betere kwaliteit van het leven te krijgen.

Artritis, chronische pijn,, fibromyalgie, stress, gezondheidsklachten bij huisdieren en paarden, psoriasis, reuma, Acné, slaapproblemen, meer energie, wondgenezing, stress, mentale kracht… dit is maar een kleine opsomming van alle problemen waar de producten van LifeWave je mee kunnen helpen.

Wordt lid van de facebookgroep van LifeWave ervaringen om nog meer indrukwekkende testimonials te lezen.

Neem contact met ons op in Facebook Messenger. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat voor JOU de beste oplossing is

Je kunt ook altijd een reactie achterlaten onder dit artikel en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je zelf een ervaring (positief of negatief) over de producten van LifeWave? We horen het graag!

Ontzettend bedankt voor het lezen van dit artikel.

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

 

Geniet, Deel en Like!