Chocolade dieet. Keihard bewijs dat deze methode effectief is!

Dit bericht is 112 keer gelezen

afvallen met chocoladeEen chocolade dieet, Wat krijgen we nu weer? Chocolade wordt door heel veel mensen als ongezond gezien. Maar je kunt er wel degelijk door afvallen!

Ik heb het op perfectevoeding.nl  met jullie al vaker gehad over powerfood. Er is altijd één powerfood die eruit springt:   CACAO.

…Is chocolade nu opeens gezond? Huh?!  Je had waarschijnlijk niet verwacht dat zoiets lekkers ook nog eens goed voor je zou kunnen zijn…

Afvallen met chocolade, hoe werkt het?

Je moet nu  niet gaan denken dat je de hele dag door zoveel mogelijk chocolade moet gaan eten, dit is absoluut niet het geval.

Laten we het eerst even gaan hebben waarom een chocolade dieet effectief kan zijn. Een goed ontbijt is het belangrijkste moment van de dag. De motor in je lichaam wordt opgestart!

Dit kun je prima doen door in plaats van een kop thee, melk of koffie de chocolademelk van Valentus te gaan drinken.

Cacao maakt je blij en gelukkig

Wanneer je goed in je vel zit dan weten we allemaal dat het gemakkelijk is om je doel te bereiken. In dit geval is je doel toch een strak, slank en gezond lichaam? dit gaat je beter af als je vrolijk bent!

Begin de dag met een dansje…Begin de dag met een lach! Wie VROLIJK kijkt in de morgen, Die lacht de hele dag!

In cacao zit de stof serotine. Serotonine zorgt ervoor dat jij je goed gaat voelen. Dat uit zich niet alleen in een beter humeur, maar ook in het betere werking van de darmen, een beter functionerend geheugen en een tevreden gevoel.

Gevolgen van een tekort aan serotoninechocolade dieet

Een tekort aan serotonine kan ervoor zorgen dat je sneller hoofdpijn krijgt en meer behoefte hebt aan zoetigheid. Dit kan dan weer leiden tot snaaigedrag.

Door een gebrek aan serotonine kun je ook depressieve gevoelens ontwikkelen. Hierdoor kunnen we dus stellen dat je in ieder geval blij wordt van serotonine.

Chocolade zorgt voor een vol gevoel

Wanneer je ‘s ochtends begint met cacao heb je gelijk al een vol gevoel. Dit voorkomt dus het ‘snaaigedrag’ waar heel veel mensen last van hebben.

gratis ebook

Waarom moet iedereen cacao gaan eten

Cacaobonen bevatten ook veel vitaminen en mineralen, maar ook veel kalium en koper, die je weer kunnen helpen met de hart en bloedvaten, je gezondheid en de opbouw van ijzer.

Ook is de cacaoboon rijk aan magnesium, een mineraal dat je nodig hebt voor het kalmeren van het zenuwstelsel. Naast magnesium bevat de cacaoboon ook calcium, deze twee stoffen zijn nodig voor het goed functioneren van alle belangrijke organen.

Chocolade dieet, hoe werkt dat nu eigenlijk?

Het afvallen met chocolade werkt helaas alleen bij pure chocolade. Witte- en melkchocolade bevatten namelijk meer suiker en melk, in tegenstelling tot de pure, donkere versie.

Verder bevat pure, donkere chocolade ook enkelvoudige onverzadigde vetzuren en zorgt de bitterzoete smaak ervoor dat je hier minder van eet.

Het zal je niet verwonderen dat er dan ook veel gezondheid- en dieetproducten bestaan die cacao bevatten.

Oké, we kunnen dus concluderen dat de cacaoboon gezond is, maar betekent dit dat je nu onbeperkt alle soorten chocolade kunt gaan eten? Nee. Het chocolade dieet werkt namelijk alleen maar met pure, donkere chocolade, het soort chocolade dat gemaakt is van minstens 70% cacao.

Slimroast Optimum Cocoa

afvallen met chocoladeDat de producten van Valentus je goed kunnen ondersteunen voor het afvallen is geen geheim meer. De slimroast Optimum Cocoa kan je dan ook ondersteunen in je strijd tegen de overtollige kilo’s.

Let op, dit is niet alleen puur gericht om je eetlust te onderdrukken, je gaat gegarandeerd afvallen.

De Slimroast Cocoa is lactose vrij, glutenvrij,  en bevat minder dan 50 mg natuurlijke cafeïne totaal (uit de groene koffieboon) per portie.

Wat gaat er allemaal gebeuren met je lichaam als je de Slimroast Optimum Cocoa gaat gebruiken?

 • Je energieniveau wordt verhoogt
 • Het vet in je lichaam wordt omgezet in energie
 • Het gaat je helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren
 • Je stemming en je focus wordt verbeterd
 • Het smaakt geweldig!
 • Je bloedvaten worden wijder, hierdoor wordt de circulatie van het zuurstofgehalte verbetert
 • Super vetverbranding
 • Geen trek meer in ongezonde tussendoortjes omdat je hongergevoel wordt onderdrukt
 • 100% natuurlijk en 100% vegan!

lees ook:

Valentus Ervaringen, 100% afvalgarantie

Verantwoord afvallen door koffie te drinken

Je kunt de Slimroast Optimum Cocoa zowel koud als warm drinken. 1 sachet meng je gewoon met 250 ml. water. Gebruik het 2 keer per dag. Tijdens de periode dat je de chocolademelk gaat drinken, adviseer ik je wel om gezond te gaan eten.

Wanneer je een koolhydraatarm dieet erbij gaat volgen, weet ik 100% zeker dat je resultaat gaat boeken.

Waar kan ik dit product kopen?

slimroast optimum cocoaNu komt de vraag natuurlijk, Hoe kom ik aan de Slimroast Optimum Cocoa? Dit kan je bij mij bestellen! De producten van Valentus zijn niet verkrijgbaar in de winkel.

Eén keer per maand laat ik het opsturen vanuit de USA.  dit doe ik bewust maar één keer per maand, om de verzendkosten laag te houden, Hier haal jij dan straks weer het voordeel uit. Dat is hartstikke fijn toch?

Ik zorg er dan voor dat het keurig netjes naar je wordt toegestuurd.

Niet onbelangrijk, …Wat zijn de kosten?

Om het simpel te houden, de weightloss producten (koffie, choco en ananas van Valentus hebben allemaal dezelfde prijs.

 • Periode van 1 week is €20
 • Periode van 2 weken is €40
 • Periode van 3 weken is €58
 • Periode van 4 weken is €69,99

Download hier de prijslijst van alle Valentus producten (exclusief verzendkosten NL € 3.90 brievenbus €6.50 pakket / België € 9.75)

…Simpel en eerlijk toch? Ik zorg voor jouw voordeel!

Je kunt me een berichtje sturen via Facebook Messenger of via whats-app ( zie de button onderaan op de website) Je komt dan op de pre-order lijst. Op dat moment wisselen we gegevens uit. Ga ik het voor je bestellen dan ontvang je van mij een betaalverzoek. Wanneer ik de producten binnen heb hebben we weer contact, en ga ik het naar je opsturen. Er komen dan nog wel eenmalig verzendkosten (3.90 brievenbuspakketje / België 6.90 ) bij.

LET OP...De bestelling van Valentus gaat binnenkort weer de deur uit. Geef snel je bestelling door via de groene WhatsApp button onderaan de website!

Neem contact met me op in Facebook Messenger om een bestelling te plaatsen of om meer informatie te verkrijgen, Ik help je graag!

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

Geniet, Deel en Like!