);

Extra energie bij vermoeidheid -> Zo los je het op!

Extra energie bij vermoeidheid -> Zo los je het op!

extra energie bij vermoeidheid

Iedereen is wel eens moe, eigenlijk is dat heel normaal. We zijn niet allemaal van die supermensen die nooit moe zijn.

Na een lange of inspannende dag, heb je in de meeste gevallen maar weinig energie over. Zowel lichamelijke als geestelijke inspanning kan ook voor vermoeidheid zorgen.

Vaak is een nachtje goed slapen voldoende om je weer fit te voelen. Pas wanneer je langere tijd vermoeid bent en je er niet goed meer door kunt functioneren, is er sprake van een probleem.

Er is wat aan te doen: Extra energie bij vermoeidheid gaan we voor je oplossen!

Herken je bij jezelf de volgende symptomen?

  • Je lamlendig voelen
  • De hele dag futloos zijn
  • Snel geïrriteerd raken
  • Vermoeide en brandende ogen
  • Geheugenproblemen
  • Hoofdpijn of spierpijn
  • Klachten in de nek, schouders of rug?

Dit zijn maar een paar voorbeelden dat je te met oververmoeidheid te maken hebt. Vermoeidheid kan ook komen door structureel teextra energie bij vermoeidheid - vrouw weinig slaap, bloedarmoede of schildklierproblemen.

Wanneer je echt een langere tijd vermoeid ben raad ik je aan om toch even naar de (huis)arts te gaan. Daar zijn ze toch voor? De huisarts kan onderzoeken of er mogelijk een lichamelijk probleem achter de vermoeidheid schuilt.

Altijd moe en slaperig

Wanneer je altijd moe of slaperig bent dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Mocht de check bij de huisarts je niets hebben opgeleverd. Ga dan zelf je eigen leefstijl eens bij langs

Te weinig slaap.

Ieder mens heeft gewoon zijn rust nodig. Je kent het wel. Een leuke serie op netflix. Hartstikke spannend en je besluit om nog maar een aflevering te bekijken. Je hebt een drukke dag gehad, en toch kom je te laat op bed.

Met als gevolg: te weinig slaap, je lichaam is niet tot rust gekomen. Zet voldoende slaap hoog op je prioriteitenlijstje!

Lees ook:

Slaapproblemen oplossen, Hier is het antwoord

Slaapapneu

Bij slaapapneu wordt je tijdens je slaap vaak wakker doordat je ademhaling stokt. Je valt vaak wel weer gelijk in slaap, in de meeste gevallen merk je niets. Toch heb je een gebroken nacht gehad waardoor je niet uitgerust wakker bent geworden.

Afvallen of stoppen met roken kan je helpen om slaapapneu te verminderen of te stoppen. Geen alcohol drinken voordat je gaat slapen. Wist je wel dat slaap of kalmeringsmiddelen slaapapneu kunnen verergeren?

Feit: Sinds ik de X39 van LifeWave gebruik snurk ik niet meer en ben ook van mijn slaapapneu af!

je kunt ook vermoeid zijn omdat je te weinig brandstof binnenkrijgt. Een auto met verkeerde brandstof zal je ook niet op de plek van bestemming brengen toch?

Bloedarmoede is ook heel erg vaak een oorzaak van vermoeidheid. Je hebt dan een ijzertekort  doordat er te weinig rode bloedlichaampjes zijn:

Lees ook:

Hoe herken je een ijzertekort en wat is de oorzaak?

Maar wat denk je van een depressie, onregelmatige werktijden, Trage schildklier, teveel suikers of cafeïne en ga zo maar door. Allemaal punten wat te maken heeft met vermoeidheid! Ga hier eens mee aan de slag en doe er wat mee wat voor jou van toepassing is!

Extra energie bij vermoeidheid

Er is iets aan te doen om meer energie te hebben en een beter slaappatroon. 100% natuurlijk, zonder chemische middelen in je lichaam. En dan kom ik alweer bij LifeWave uit.

LifeWave heeft naast de superpatch X39 ook vele andere patches (je mag het gerust ook pleisters noemen) In dit artikel ga ik je uitleg geven over de Energy Enhancers en de Silent nights. dit is een ultieme combinatie voor meer energie en een betere natuurlijke nachtrust

extra energie bij vermoeidheid - familie

Energy Enhancer

extra energieDeze patch zorgt ervoor dat je gedurende de dag meer energie hebt. Niet alleen energie, het verhoogt tevens je uithoudingsvermogen Wonderbaarlijk toch? Wanneer je de Energy Enhancer gaat gebruiken merk je het resultaat ontzettend snel. 

Voordat LifeWave was opgericht is de CEO David Schmidt al Bezig met het vraagstuk: “hoe kunnen mensen energie behouden zonder drugs, stimulerende middelen of cafeïne te gebruiken?”

Het antwoord leidde tot de ontwikkeling van Energy Enhancer, de eerste patch die werd ontwikkeld via de basis van fototherapie-technologie.

Energy Enhancer: Breaking news in de wereld

Kort nadat de Energy Enhancer werd uitgebracht, werd David geïntroduceerd bij de beroemde zwemcoach van vrouwen, Richard Quick, van Stanford University. Het zwemteam van Stanford University ging de patches gebruiken.

Drie weken na het verstrekken van de patches aan zijn team braken zes van zijn acht leden hun persoonlijke record.

De Stanford Team-leden werden vervolgens gezien met  de patches tijdens de Olympische zwemwedstrijden, waardoor LifeWave in de schijnwerpers van de internationale media kwam te staan.

Sinds die tijd heeft Energy Enhancer mensen over de hele wereld geholpen verder te gaan, sneller te rennen, hoger te klimmen en elke dag te omhelzen met extra uithoudingsvermogen,kracht en energie. Energy Enhancer is een veilig en effectief alternatief die ervoor zorgt dat je bruisend de dag door kunt komen, Vol energie!

Bekijk hier alle producten van LifeWave

Wat zit er in de Energy Enhancer en hoe werkt het?

Een veel gestelde vraag op deze website. “Hoe kan een simpele patch (pleistertje) er voor zorgen dat ik meer energie heb?” De patches bevatten een mengsel met aminozuren, water, gestabiliseerde zuurstof en natuurlijke organische verbindingen. Deze materialen komen trouwens niet in je lichaam.

Wanneer de inhoud van de patches worden gestimuleerd door lichaamswarmte en licht stimuleren de patches de zenuwen en punten op de huid om bepaalde effecten te produceren die niet mogelijk zijn met andere producten die tegenwoordig op de markt zijn.

Samengevat: door het gebruik van fototherapie en de kristallen in de patches, vinden er processen plaats waardoor je meer energie krijgt! 100% natuurlijk en veilig!

Wat kun jezelf verwachten bij  het gebruik van de Energy Enhancer?

Hoewel individuele resultaten kunnen variëren, kun je verwachten dat je gedurende de dag een verhoogde, stabielere energieniveau gaat krijgen.

Je gaat een toename van fysieke energie krijgen  en je gaat merken dat je meer uithoudingsvermogen hebt. Je  kunt in eerste instantie ook een detox ervaring gaan merken.

Ondanks dat er in de verpakking een duidelijke instructie zit, kun je eventueel onderstaand instructiefilmpje gebruiken

Eén verpakking bevat patches voor 30 dagen. LifeWave werkt met een 30 dagen niet goed geld terug garantie, dus je hebt niets te verliezen wanneer je besluit om dit product aan te schaffen.

Neem eens een kijkje op de website van LifeWave om te kijken of dit product iets voor je is. Geen creditcard? Ook dan is een oplossing voor je. Maak gebruik van de GROENE WHATSAPP knop onderaan op de pagina. Dan kom je persoonlijk met mij in contact en dan heb ik ook een oplossing voor je.

Silent Nights zorgt voor een fantastische nachtrust

beter slapenWe komen even weer terug bij een slechte nachtrust. Wat zou het eigenlijk fantastisch zijn dat je iedere ochtend uitgerust wakker wordt. We brengen ongeveer 8 uur per dag, 56 uur per week, 240 uur per maand en 2.920 uur per jaar (een derde van ons leven) door met slapen. Dan zou het toch zonde zijn dat we niet goed daarmee om gaan?

Met de Silent Nights kun je dus een beter slaappatroon voor jezelf creëren. Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als de andere patches van LifeWave, Er wordt gebruikt gemaakt van fototherapie.

Klinkt gek als je bedenkt dat het meestal donker is in je slaapkamer toch? ….Toch werkt het!

In onderstaand instructiefilm kun je zien hoe je de Silent Nights moet gebruiken

Ook hier geld weer: 30 stuks in één verpakking, en een 30 dagen niet goed geld terug garantie.  Je kunt het aanschaffen op mijn LifeWave website. Wanneer je geen creditcard hebt, neem dan ook even contact met me op via WhatsApp, de welbekende groene button, onderaan op de website.

Bekijk hier alle producten van LifeWave

We groeien hard met de geweldige producten van LifeWave. Daarom zijn we druk op zoek naar distributeurs die vanuit huis mee willen om onze producten te promoten. Een ideale manier om een zakcentje bij te verdienen en mensen een betere kwaliteit van het leven te geven.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Neem vrijblijvend contact met me op, om te zien of LifeWave en Jij een match zijn.

Slaap lekker en ik hoop dat je bruisend van energie de dag doorkomt!

Disclaimer: Met de producten van LifeWave komt er niets in het lichaam. Alle producten werken met behulp van fototherapie. Nieuwsgierig naar de onderzoeksrapporten? klik hier om de onderzoeksrapporten te bekijken

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *