);

De FIT methode, uitgebreide ervaringen + review

De FIT methode, uitgebreide ervaringen + review

fit methode ervaringen review

Ben je op zoek naar een review en ervaringen over de FIT methode? dan ben je hier op het juiste adres! In deze blog ga ik je alles vertellen over de FIT methode. Je bent natuurlijk al heel goed bezig omdat op deze website heel veel informatie te vinden is over gezonde voeding, fit en vitaal worden.

Door de jaren heen zijn er heel programma’s ontwikkeld met allemaal maar één doel: fitter worden zodat je meer energie hebt en beter in je vel gaat zitten.

Wat is de Fit methode?

fit-methode-review-ervaringenDe FIT methode is een boek die je kan helpen bij het bereiken van je doel: Fitter door het leven gaan. Het is niet zomaar een boekje. dit boek bevat maar liefs 328 pagina’s dat ook gekoppeld is aan een digitale omgeving, de FIT-community.

Met dit programma kun je straks drie belangrijke doelen bereiken: Vet verliezen, meer spiermassa en fit worden.

Gelijk voorin het boek staat met grote letters: ‘Hét plan voor een fit lichaam’. Dat is wel een keertje fijn toch? Niet gelijk de focus op afvallen wat bij de meeste programma’s vaak wel het geval is. Hierdoor werd ik gelijk nieuwsgierig en heb me er eens stevig in verdiept.

gratis ebook

Inspirerende checklist voor een gezonde leefstijl

Alleen maar experts en professionals bij de FIT methode

Er werkt een heel team achter de schermen voor je, bestaande uit een sport diëtiste,  psycholoog, medisch socioloog, meerdere personal coaches, sportinstructrice en een bewegingswetenschapper. Allemaal met een schat aan ervaring en kennis.

De missie van de mensen van de FIT methode is het leveren van correct onderbouwde informatie over sport, voeding en gezondheid. Met de FIT Methode willen ze zo veel mogelijk mensen in Nederland en België helpen om gezonder en fitter te worden!

fit-methode-review-ervaringen plan

Wat kan ik verwachten met de FIT methode?

Je hebt bij de FIT methode twee keuzes. Je kunt alleen het boek bestellen, of het complete pakket. Je krijgt in het laatste geval meer trainingsschema’s (ook voor thuis), recepten en voedingsschema’s. Je kunt in de community meedoen met challenges waarmee je punten kunt verdienen. Daarnaast kun je je voeding bijhouden in de app. Veel extra stimulans dus! Ook kun je direct vragen stellen aan de coaches, waar snel op wordt gereageerd.

Ik beide gevallen wordt je gestimuleerd eerst goed na te denken over jouw doel. Wat wil je bereiken? Vervolgens krijg je in het boek heel veel informatie over gezond leven, genoeg bewegen, op een goede manier trainen en goede voeding. Je hebt op deze manier genoeg informatie

De FIT methode ervaringen van anderen

Ik ben weinig negatieve recensies tegengekomen Ze zullen er vast wel zijn. Wat mij persoonlijk is opgevallen is wanneer je helemaal precies weet hoe je optimaal spiermassa aanmaakt, vet verbrandt, conditie opbouwt, enzovoort je niks aan dit boek zult hebben.


Recensies:

Dwayne: “Ik wou altijd al meer uit mijn training en voeding halen. Door wat kleine tips en feedback van coach Jeroen wist ik mijn vetpercentage te verlagen. Soms heb je net even dat kleine zetje of advies nodig om je doel te bereiken.”

Joska:”Ik ben sinds het begin van de FIT methode (vorig jaar augustus) al behoorlijk veel in spiermassa aangekomen en vetpercentage dus ook weten te verlagen. Daar heb ik dus zeker mijn doel in bereikt.

Mijn doel is nog wel steeds om mijn spiermassa verder uit te bouwen en sneller te worden met hardlopen. Ik ben erg blij met alle kennis die ik heb opgedaan via de FIT methode.

Ik ben zelf goed in staat om een goed schema op te bouwen en om mijn voeding ook redelijk richting te geven. Mijn basis kennis over sport en voeding is enorm uitgebreid en dat heeft ook al hele mooie resultaten opgeleverd.”


Meer recensies vindt je op de website van Fit methode

Hoeveel gaat dit me kosten?

Een belangrijke vraag natuurlijk. Misschien heb je wel niet honderden euro’s er voor over om fitter te worden. Ik kan je gelijk vertellen dat dit bij de fit methode best mee valt.

Fit methode boek

fit methode boek

Je betaald voor dit boek met meer dan 300 pagina’s slechts eenmalig € 29.95.

Let op: Je hebt dan geen toegang tot de voedingsschema’s en ontvangt ook geen extra informatie via e-mail.

Ik moet er wel bij zeggen dat (ook gezien de vele pagina’s) er ontzettend veel informatie in staat om te gaan starten, maar dit is niet erg toch?

Fit methode plan

fit methode plan

Voor het FIT methode plan betaal je eenmalig € 69.95. Dit is het geld wel waard.

Je krijgt zoveel extra’s, eigenlijk teveel om het hier allemaal te benoemen. Je hebt onder andere toegang tot de Fit methode App, met honderden extra oefeningen en een goed voedingsschema.

Kijk maar eens op de website van Fit methode en je zult het dan wel zien

online coaching

online coachingje kunt ook kiezen voor een online personal coach. Dit is we iets duurder, maar dan kun je wel 200% resultaat boeken! Je betaald dan per maand € 99.- Ietsje duurder maar hier krijg je wel heel veel extra’s bij.

  • persoonlijk 1 op 1 contact met een professional
  • Een intakegesprek via Skype of op het FIT-kantoor.
  • Een ervaren coach die je motiveert en ondersteunt.
  • Een persoonlijk trainingsplan.
  • 1 x per 2 weken feedback op je voeding, persoonlijk voedingsadvies

14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Gelijk beginnen?

In ieder geval kan ik je de FIT methode adviseren als je fitter en gezonder wilt leven. Het ziet er allemaal prima uit en je krijgt ondersteuning van proffesionals die ECHT weten waar ze over praten. Neem eens een kijkje op de website en ontdek alle voordelen. ( nadelen? zoek ze maar op en laat dit aan me weten)

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *