);
schrijver

passie en liefde voor gezond eten!

Welkom op Perfecte Voeding.nl

Sinds 2018 ben ik (Geert Louters) blogger op perfectevoeding.nl. Hartstikke goed dat je op deze website bent beland. De website waar je van alles kunt vinden over gezond en lekker eten!

Ik ben altijd op zoek naar trends, recepten en heel veel onderwerpen die te maken hebben met gezond en lekker eten. In mijn dagelijkse leven ben ik chef kok bij een grote overheidsinstelling. Ik ben 47 jaar jong en ontzettend trots op mijn vrouw en twee kinderen.


gezond eten


Passie en liefde voor alles wat met lekker en gezond eten te maken heeft!

Gezond maar toch ook lekker eten zonder jezelf van alles te ontzeggen, dat is de sleutel voor een blijvend resultaat. Vaak eten mensen te weinig, waardoor ze een dieet moeilijk volhouden en daarna meteen weer aankomen.

Of men eet juist de verkeerde dingen, waardoor je veel calorieën binnen krijgt maar eigenlijk maar weinig voedingsstoffen. Dit zorgt ervoor dat je voortdurend trek hebt. Dus mijn vraag aan jou is: Durf jij genoeg te eten?

Wat is er nu mooier dan iedere dag lekker te eten wat ook nog eens supergezond is?


Leergierig en nieuwsgierig

Ik ben altijd al ontzettend leergierig en nieuwsgierig geweest met alles wat met voeding te maken heeft. Er zijn iedere dag weer nieuwe ontwikkelingen, trends en technieken wat ten goede komt aan onze kwaliteit van het leven. En dan met name wat je allemaal uit lekker en gezond eten kunt halen.


Met gezonde voeding bruis je de dag door!

Niets is zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk! Je hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je voelt. Met verse en gezonde voeding bruis je de dag door, vol met levenslust!

Wat is er nu leuker om te schrijven over lekkere en gezonde voeding. Ik heb er heel veel plezier in om al mijn kennis en ervaringen met jullie te delen via deze website.

Er is heel veel onzin te vinden op internet en ik wil dit juist voorkomen door met eerlijke adviezen over gezond en lekker eten te schrijven.

Heel veel leesplezier!

En dan nog dit:

…… Vergeet niet om een bericht te delen op social media als het voor u en anderen interessant is !

handtekening auteur

ik ga vertrouwelijk met uw gegevens om.  Ik zal nooit uw gegevens delen met andere partijen. Klik hier om de privacyverklaring te lezen.