Heb jij al goede voornemens voor 2019?
Droom Leef Geniet seminar, nu met hoge kortingen!

Het einde van 2018 is alweer bijna in zicht en dat betekent dat je nu alvast kunt nadenken over je goede voornemens voor 2019. Ga je stoppen met roken? wil je gezonder leven? Of wil je  een paar kilo afvallen? Dit gaat je beter lukken als je ook een gezonde geest -en of mindset hebt.

Na het lezen van dit artikelen weet je straks alles over:

  • Droom, Leef en geniet seminar, wanneer en hoe duur is het.
  • Wat is het programma voor deze 2 dagen?
  • Wat zeggen aderen over het droom, leef en niet seminar?

Ik heb wat geweldigs voor je gevonden!

goe3de voornemens 2019Wanneer je kiest voor een gezonde leefstijl hoort daar ook een gezonde mindset bij. Je kunt dit leren door een zelfstudie, boeken een dure coach of door het volgen van een 2 daagse seminar die spotgoedkoop is.

Droom, Leef en Geniet

Stel je eens voor: Hoe zou het voor jou zijn als je in 2 dagen leert om invloed uit te oefenen op je emoties, je hoofd stil te krijgen en inzicht te hebben in waarom je doet wat je doet? Dit zou een hele leuke start voor je kunnen zijn om het nieuwe jaar mee te beginnen toch?

op 18 en 19 januari vindt er in het DeLaMar theater in Amsterdam een 2 daags seminar plaats waar je praktische tips, inzichten en technieken kunt krijgen voor een leuker leven. Dit seminar is ieder jaar helemaal uitverkocht en alle bezoekers komen zijn wild enthousiast.

Positieve energie voor een heel jaar in één weekend

Tijdens deze 2 inspirerende dagen ga je ontzettend veel leren:

  • Hoe je invloed kunt uitoefenen op hoe je je voelt. Iedere dag weer.
  • Rust in je hoofd. Geen gepieker meer.
  • Duidelijk in kaart hebt gebracht waar je nu staat, o.a. in relaties, werk en financiën.
  • Helderheid hebt over wat je wilt en waar je naar toe wilt gaan in je leven.
  • Volop zelfvertrouwen, om te kunnen doen en laten wat jij wilt.
  • Je niet meer zo snel laat irriteren door wat er door anderen wordt gedaan of gezegd.
  • Dagelijks passie ervaart voor het ‘werk’ wat je doet

In het 2-daagse seminar ‘Droom, Leef, Geniet‘ laat de organisatie door middel van live demonstraties en praktische oefeningen zien dat je emoties en gedachten heel snel kunt veranderen. Ze laten je zien hoe je binnen 15 minuten afkomt van angst voor spreken in het openbaar. Of van fobieën waar je al 20 of 30 jaar mee rondloopt.

Hoe kun je  binnen enkele minuten verlost worden van een jarenlange depressie? Ook ga je ervaren hoe je kracht en zelfvertrouwen in je systeem installeert en activeert op momenten dat je het nodig hebt. En hoe je veel meer plezier en passie kunt ervaren in het dagelijkse leven. En veel meer.

2019 wordt jouw jaar!

Wat zou het eigenlijk fantastisch zijn dat jij je beter gaat voelen na het volgen van dit seminar. Lekker positief in het leven. Het grote voordeel is  dat je straks een gevoel hebt dat je jezelf een WINNAAR voelt.

Wat zeggen anderen over Droom Leef en Geniet?

“Ga dit doen! Het is een investering in jezelf. Even 2 dagen voor jezelf en dan ook nog met anderen bezig zijn! Er wordt gewoon een open sfeer neergezet: iedereen is welkom en iedereen krijgt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.”
– Rick de Jong

“Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Nu vielen me dingen op die ik normaal niet zie. Ga dit doen!”
– Fransisca Stijl

Bekijk deze video op YouTube.

Nog veel meer positieve recensies vind je op de website van Droom Leef en Geniet

Het programma

Je krijgt echt waar voor je geld en het zijn dan ook 2 lange dagen

Dag 1

08.30 – 10.00 registratie
10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.00 lunch/pauze
14.00 – 17.30 seminar

Dag 2

10.00 – 13.00 seminar
13.00 – 14.00 lunch /pauze
14.00 – 17.30 seminar

Hoe kan ik me aanmelden voor dit seminar en wat kost het?

Een soortgelijk seminar kost al gauw rond de € 750,-. Voor het droom, leef en geniet seminar betaal je nu tijdelijk maar € 95.00. Het leuke is ook nog dat je gratis een introducé mee mag nemen.

je kunt je hier aanmelden, Beslis snel want het is ieder jaar heel erg snel uitverkocht!

Het vindt plaats in het DeLaMar theater in Amsterdam. dit is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Eten en drinken is trouwens niet bij de prijs inbegrepen, vandaar de belachelijke lage prijs.

Ben je verhinderd op 19 en 20 januari? Op 16 en 17 februari is er ook nog een sessie in Antwerpen en op 11 en 12 mei in Rotterdam.