arrow_drop_up arrow_drop_down
28 september 2019 

Leven zonder stress: Y-age Aeon Patches van LifeWave

Wat zou het toch fijn zijn  als je kunt leven zonder stress. Geen spanningen meer, geen drukte in je hoofd. Nooit meer piekeren. … en ga zo maar door.

Iedereen ervaart wel eens stress in het lichaam. Je kunt misschien van jezelf zeggen dat je helemaal geen stress kent, echter is dit niet het geval.

De cijfers geven heel andere feiten aan:

leven zonder stress

Bron: https://www.ggdhm.nl

De meeste stress ervaar je op je werk. Wat zou het dus fijn zijn om daar minder stress te hebben, zodoende heb je thuis ook minder stress.

Er is dus iets aan te doen, daar gaan we het in dit artikel met je over hebben.

[[showindex]]

Hoe herken je stress?

Stress herkennen bij jezelf begint met drie signalen:

 • Lichamelijke klachten
 • Psychische en emotionele klachten
 • Je vertoont een afwijkend gedrag

Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten door stress herken je aan meerdere dingen. Hoofdpijn of migraine is vaak een oorzaak van stress. Ook misselijkheid is een teken van stress.

Wanneer je voor het eerst een presentatie moet doen voor een hele grote groep mensen kun je van te voren misselijk zijn. Vaak wanneer je wat drinkt of eet is het ook snel weer over.

Verdere kenmerken van lichamelijke klachten door invloed van stress zijn: menstruatieproblemen, oorsuizen, pijnlijke spieren, slecht slapen, overmatig transpireren.

Zonder dat je het door hebt ervaar je stress, gelukkig is er wel wat aan te doen!

Psychische/ emotionele klachten en afwijkend gedrag

leven zonder stress - hoofdWanneer je stress hebt geeft je lichaam het aan dat er iets aan de hand is. Een emotionele film, en je gaat ineens plots te huilen. Je kan er niet meer door slapen. Er is op dat moment dus iets met je aan de hand. Huilen is helemaal niet erg. Het vermindert het stresshormoon Cortisol.

Maar wat denk je van angst en piekeren. Terugtrekken uit het sociale leven met als gevolg eenzaamheid, straat- en pleinvrees, boosheid en frustratie.

Voel jij je al dagenlang depressief? dit kan ook een oorzaak zijn van stress.

Herken jij jezelf in één van bovenstaande voorbeelden? Of hoor je bij de personen die nog steeds denken dat hij of zij nooit geen stress ervaart.

Leven zonder stress, Y-Age Aeon van LifeWave

Wist je wel dat je door een simpele patch (pleister) van LifeWave stressverlichting kunt ervaren? Heb je een intensief leven, staat je agenda altijd volgepland dan kun je een behoorlijke stressreductie voor jezelf creëren met de Y-Age Aeon patch.

Aeon patch - leven zonder stress

Y-Age Aeon, wat is het en hoe werkt dit?

Y-Age Aeon patch heeft drie kenmerken:

 • het kalmeert je zenuwstelsel
 • Het werkt ontstekingsremmend
 • Anti verouderingseffect

Hoe je door deze drie kenmerken minder stress gaat ervaren, ga ik je uitleggen. Stress is de belangrijkste oorzaak van veroudering van het lichaam. dit komt omdat het ontstekingen veroorzaakt die de cellen in uw lichaam aantasten.

Wanneer je de ontstekingen kunt verminderen worden ook de effecten van veroudering vermindert. Y-Age Aeon is speciaal ontworpen om met deze drie kenmerken aan de slag te gaan.

Hoewel niemand immuun is voor stress, biedt Y-Age Aeon een super krachtige verlichting. Als gevolg hiervan ervaart je een betere kwaliteit van leven, zonder negatieve bijwerkingen. Er komt niets in je lichaam!

Nu vraag jij je misschien wel af, hoe kan een simpele pleister deze effecten kan bereiken… LifeWave heeft de techniek ontwikkeld om door middel van fototherapie dit te realiseren.

Wat is fototherapie?

De wetenschap achter fototherapie, bestaat al meer dan 100 jaar. door middel van het gebruik van licht kun je de gezondheid van het lichaam verbeteren.

Een moderne vorm van fototherapie is een laser Therapie, die helpt rimpels in de huid te verminderen.

Tweeduizend jaar geleden waren de Grieken al bezig met het bestuderen van de effecten van verschillend gekleurd licht op de menselijke gezondheid. Zelfs de Egyptenaren, waren duizenden jaren geleden al bezig om de gezondheid te bevorderen door zonlicht door gekleurd glas op bepaalde delen van het lichaam te richten.

Hierdoor is LifeWave geïnspireerd geraakt, en hebben ze de patches ontwikkeld om onze gezondheidsklachten te laten verdwijnen of te verlichten.

leven zonder stress

Hoe werken de patches van LifeWave?

Ons lichaam straalt warmte uit in de vorm van infrarood licht. De patches zijn ontworpen om dit infrarood licht op te vangen wanneer het op het lichaam wordt geplaatst. waardoor ze bepaalde golflengten van het licht reflecteren.

Dit proces stimuleert specifieke punten op de huid die een signaal geven aan het lichaam om gezondheidsvoordelen te produceren die uniek zijn voor elke LifeWave-patch.

Wat maakt de ene LifeWave-patch anders dan de andere?

Elke patch is ontworpen om bepaalde golflengten van licht te reflecteren die specifieke punten op de huid stimuleren. Dit stelt elke patch in staat om unieke gezondheidsvoordelen te bieden (bijv. pijnverlichting, meer energie, etc.). Er komen geen geneesmiddelen of chemicaliën in uw lichaam.

Hoe ervaar ik dan minder stress door de Y-Age Aeon patch?

Y-Age Aeon reflecteert bepaalde lichtgolven, die specifieke punten op de huid stimuleren die ontstekingen verminderen en de productie van antioxidanten in het lichaam verhogen.

Klinische studies hebben aangetoond dat binnen 10 minuten na het aanbrengen van de patch, de eerste resultaten van een rust en geen stress waren bereikt.

leven zonder stress - voor en na

Ook is er bewezen door middel van  infrarood dat er een afname is van ontstekingen door het gebruik van de Y-Age Aeon patch. Andere onderzoeken toonden aan dat Y-Age Aeon  C-reactieve proteïnen van het lichaam verlaagt (die stijgen in reactie op ontstekingen)

Dit is belangrijk omdat ontstekingen vaak een onderdeel zijn van stress zijn en gezond weefsel Dit kan zelfs je DNA beschadigen!

Ervaringen met Y-Age Aeon

Het is altijd heel erg belangrijk dat je de ervaringen hebt gelezen van anderen die slechte of goede resultaten hebben met producten. wanneer ik zelf iets online aanschaf maak er altijd gebruik van in ieder geval.

leven zonder stressBarbara heeft de Y-Age Aeon gebruikt en was ook binnen een aantal dagen van haar ontstoken teen af. Zo kun je zien dat er naast stressreductie ook gelijk de ontstekingsremmende werking gaat beginnen.

Isabel:

Mijn persoonlijke ervaring na het gebruik van de Aeon patch: Ik kan zeggen dat ik weer in evenwicht ben: minder stress en ik slaap veel beter. Ik gebruik het nog steeds, ik zal later zien welke andere veranderingen zich voordoen. (bron: www.lifewave.com)

Javier Del O

Ik voelde het verschil 3 minuten na het aanbrengen van de Y-Age Aeon. Een sterke vibratie ging van mijn been naar mijn hoofd en verspreidde zich over mijn hele lichaam. Na 10 minuten was ik erg ontspannen, blij en gefocust op de volgende acties die ik moest ondernemen. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. (bron: www.lifewave.com)

Zo gebruik je de Y-Age Aeon patch

Veel gestelde vragen

Hoe werken de patches als er niets het lichaam binnenkomt?

LifeWave-patches zijn een geavanceerde vorm van fototherapie. De patches bevatten organische kristallen, die wanneer ze worden gestimuleerd door lichaamswarmte, een laag niveau van licht reflecteren in het infrarood en zichtbare bandje.

Wanneer ze op het lichaam worden aangebracht, stimuleren de patches de zenuwen en punten op de huid om gezondheidsvoordelen te produceren die met geen enkel ander product op de markt verkrijgbaar zijn.

Zijn de patches veilig?

De patches zijn niet-transdermaal, wat betekent dat er niets het lichaam binnenkomt.

Daarnaast gebruikt LifeWave een pleisterlijm die hypoallergeen is. Indien u een gezondheid aandoening heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u LifeWave-producten gaat gebruiken. Zijn de patches onafhankelijk getest?

LifeWave heeft meer dan 70 klinische studies afgerond die bewijzen dat de patchproducten de gezondheid en het welzijn verbeteren. Ga voor een volledige lijst van de openbaar beschikbare klinische onderzoeken naar de LifeWave-wetenschapspagina.

Hoe lang mag ik de patches dragen?

De patches mogen maximaal twaalf uur gedragen worden. Gooi de pleister na gebruik weg en draag bij elk gebruik een nieuwe pleister.

Waar moet ik de patches plaatsen?

Elk soort patch heeft zijn eigen lijst met aanbevolen plaatsingen en gedetailleerde instructies voor gebruik. Raadpleeg de betreffende gebruiksaanwijzing voor aanbevolen plaatsingen voor elk product.

Kun je verschillende patches met elkaar combineren?

Ja, verschillende patchtypes kunnen op de volgende manieren worden gecombineerd: Silent nights: Over het algemeen raden we aan om Silent Nights alleen ’s nachts te gebruiken.

Pijnpatiënten kunnen het echter ook in combinatie met IceWave willen gebruiken. Als u merkt dat IceWave het moeilijk maakt om ’s nachts te slapen, ga dan gewoon terug naar het gebruik van Silent Nights op zichzelf.

Energy Enhancer: Het wordt aanbevolen om één set Energy Enhancer-patches te gebruiken, maar het is goed om twee sets tegelijk te gebruiken. Energy Enhancer-patches kunnen ook worden gebruikt met Y-Age Aeon en Y-Age Glutathione of met Y-Age Aeon en Y-Age Carnosine.

Het is ook aanvaardbaar om Energy Enhancer-patches te gebruiken in combinatie met Y-Age Glutathion en Y-Age Carnosine. Y-age patches: Het is prima om twee van de Y-age producten samen te gebruiken.

Nochtans, adviseren wij niet om alle drie producten van het Y-age gelijktijdig te gebruiken. SP6 complete: SP6 Complete: kan op zichzelf of in combinatie met Y-Age producten gebruikt worden op dezelfde manier als de hierboven beschreven Energy Enhancer-patches.

IceWave: IceWave kan op zichzelf worden gebruikt, met Silent Nights of in combinatie met Y-Age-patches op dezelfde manier als de hierboven beschreven Energy Enhancer-patches.

Kan de Aeon-patch mijn huid verbeteren?

]Ja! In combinatie met Y-Age Glutathion en Y-Age Carnosine kunt u een verbetering van de huidskleur, textuur en diepte van de rimpels rond de ogen en mond verwachten in slechts twee weken.

Kan ik Aeon gebruiken voor pijnbestrijding?

Aeon kan worden gecombineerd met de IceWave-patches om de pijn te verlichten.

We raden aan om een Aeon-pleister op de achterkant van de nek te plaatsen met een set IceWave-pleisters in de buurt van het pijnpunt.

Wat ga ik voelen als ik de Y-Age Aeon patch draag?

Hoewel je in eerste instantie misschien niets voelt, hebben veel mensen melding gemaakt van meer energie en een algemeen gevoel van welzijn.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten met Y-Age Aeon?

Hoewel de individuele resultaten kunnen variëren, merken veel mensen binnen enkele dagen na het gebruik van de patch een onmiddellijke verbetering van het energieniveau op.

Wij raden 90 dagen gebruik van de Y-Age Patch aan voor de beste resultaten.

Ik wil leven zonder stress, of in ieder geval met minder stress, Waar koop ik dit product?

De LifeWave producten zijn niet verkrijgbaar in de winkel. Sinds enige tijd is Perfectevoeding.nl distributeur van deze geweldige producten. De Y-Age Aeon. zijn verkrijgbaar in onze webshop. 

Voor één sleef ( 30 stuks, goed voor 1 maand) betaal je in onze webshop $ 79.95 (exclusief bezorgkosten) LifeWave hanteert een 30 dagen niet goed geld terug garantie, dus je hebt eigenlijk niets te verliezen?

Hoe koop ik de LifeWave producten tegen de inkoopsprijs?

Ook dit is mogelijk. We groeien met LifeWave uit ons jasje en zijn daarom druk op zoek naar gemotiveerde mensen die samen met ons in deze business willen stappen.

Ik kan je daar alles over uitleggen. Wil je ook graag:

 • online geld verdienen.
 • meer vrije tijd.
 • Andere mensen helpen om een betere kwaliteit van het leven te geven
 • Een verschil maken in de wereld
 • Je eigen baas zijn,
 • Anderen mensen naar succes te leiden
 • Deel uitmaken van een bedrijf datje waardeert en steunt
 • Training krijgen Van Christo Cornelissen (meer dan 40 jaar ervaring en een zeer ervaren en succesvolle verkooptrainer)

Dan raad ik je aan om een clarity call in te gaan plannen. We gaan dan samen kijken of LifeWave en JIJ een match zijn.

Ga naar de webshop van LifeWave om kennis te maken met alle producten

Gefeliciteerd!! Ook jij kunt vanaf nu leven met minder stress!

Over de schrijver
Hoi!, Fijn dat je er bent! Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic is Geert Louters ook de drijvende kracht van perfectevoeding.nl. Stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvalllen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!