arrow_drop_up arrow_drop_down
31 juli 2019 

LifeWave ervaringen. Is dit nu echt een wondermiddel?

Op zoek naar ervaringen over LifeWave? dan ben je hier op het juiste adres! Pas geleden heb ik kennis gemaakt met de producten van LifeWave. En ik moet echt zeggen dat ik versteld stond van het resultaat.

Ik wil graag voor jullie mijn persoonlijke ervaringen delen van deze producten. Heel Nederland moet weten wat voor producten dit zijn.

Hoe zou het zijn als er niemand meer medicijnen hoeft te slikken en iedereen fit en vitaal zou zijn. Ik weet dat dit een utopie is, maar het zou wel geweldig zijn toch?

Wat is LifeWave?

LifeWave is opgericht in 2004 en hebben inmiddels al heel veel mensen van hun gezondheidsklachten af kunnen helpen. Hun gepatenteerde wellnessproducten leveren meer energie, een betere slaap, minder stress, een scherpere mentale focus en een algemeen gevoel van jeugdige vitaliteit.

Niet voor niets worden de producten van LifeWave gebruikt door vele topsporters (Manchester United, deelnemers van de Amerikaanse Olympische ploeg, wielerploegen, paardesport,  en nog veel meer).

lifewave ervaringen
LifeWave ervaringen over X39

Eén van de toppers van LifeWave is de X39. Dit is een speciale patch (pleister) die je stamcellen activeert.

Een stamcel is een cel in je lichaam die in staat is om andere cellen in je lichaam te veranderen. Stamcellen dienen ook als een intern herstelsysteem…. overal in het lichaam.

Naarmate we ouder worden, worden stamcellen minder effectief, hun vermogen om beschadigd weefsel te herstellen wordt verminderd, ze kunnen gewoonweg niet meer bijbenen waar ze bedoeld voor zijn. In feite zijn  de stamcellen op 60-jarige leeftijd drastisch vertraagd.

LifeWave ervaringen met MS

Mijn vrouw heeft MS. Een slopende ziekte waar helaas geen medicijn voor is. Ik weet drommels goed dat LifeWave geen medicijn is, maar wel je kwaliteit van het leven sterk kan gaan verbeteren. LifeWave kan de verschijnselen van een bepaalde ziekte dusdanig verminderen zodat je weer kwaliteit in je leven zult gaan hebben!

Irene gaat binnenkort starten met LifeWave X39. Een uitgebreid dagboek van haar LifeWave ervaringen zal dan ook gepubliceerd worden op deze website.

 

LifeWave ervaringen met vermoeidheid

André:

Ik zit nu in de 3e week met de x39. Ik had om te beginnen niet erg veel pijn of ernstige blessures maar wel een slecht slaap patroon en last van mijn rug. Dit is nu VEEL beter! Ik val binnen 10 minuten in slaap en word s’ochtends uitgerust wakker en heb veel energie voor de dag. Ook de rugklachten zijn vooralsnog nergens te bekennen! Het gaat dus erg goed!

LifeWave ervaringen met fibromyalgie

Sharona: 

Mijn fysieke problemen begonnen in 2003. Ik was aan het werk en uit het niets werd ik ziek. Heel snel was mijn nek zo versteend en dat trok naar mijn rug dat ik eigenlijk niets meer kon . Dat duurde een maand of 3 en toen vielen ook nog de fysieke functies uit om te kunnen lopen en tillen.
Wat krijg je als cadeautje erbij ? Chronisch vermoeidheid oftewel , zeer uitgeput. Onderzoeken en scans leverde niks op , om moedeloos van te worden. Kreeg het etiket : “fibromyalgie en je raad het al : u moet er maar mee leren leven” .
“Mevrouw het blijkt chronisch te zijn en onderzoeken wijzen niets uit , wij kunnen niks meer voor u doen”. Desondanks werden de klachten wel erkend , zo’n pijn kan je niet spelen. Dat was dan deels een acceptatie voor mij om mij te gaan resetten in mijn mindset en op vol vermogen mijn innerlijke ( geestelijke) kracht te laten werken .
Een ware kwelling ; alsof het vlees van je botten getrokken wordt en dat elke dag en continu. Ik ging door. En na veel zoeken en berusten de laatste maanden kwam LifeWave op mijn pad. Ik ben niet iemand die alles zomaar aanneemt, maar toen ik hoorde over de technologie / het product , heb ik het in alle overgave ontvangen en geaccepteerd.
DIT WAS HET ! En echt waar , ik ben enorm dankbaar nu en voel mij gezegend. De eerste 4 dagen de patch te gebruiken wist ik even niet waar ik het zoeken moest.  Een behoorlijke DETOX waar ik niet op gerekend had .
Vanaf een kwartier moest ik een groot glas water drinken, niet beseffend nog ; het is DETOX. Het kwartier erna nog eens 3 grote glazen water en daarna elk uur . Ik kon niet zonder anders kreeg ik hoofdpijn en voelde mij onprettig. Na de 4 dagen klaarde alles langzaam op en in de eerste tot de tweede week pakte ik zowaar weer meer dingen op.
Mijn hele flow werd een serene flow , met veel meer positiviteit , energie , kracht en focus. Chronische vermoeidheid ken ik niet meer ! Depressieve stemmingen zijn weg ! Energie de dag door tot midden in de nacht !
Ik moet mezelf nu eraan zetten om te mogen liggen / slapen zonder uitgeput te zijn en zonder extreme pijn.
Dat is nog wel een gewaarwording , maar slaap is ook belangrijk voor je heling. De groeven / rimpels in mijn gezicht zijn na 27 dagen gebruik minder diep en mijn ogen staan weer open; frisse blik.
Vrienden zagen het hoe ik veranderd ben en het blijft altijd nog moeilijk te bevatten dat een patch zoveel moois / wonderbaarlijks kan bewerkstelligen. Ik voel nog een lichte stijfheid in de rug , maar dat is zo minuscuul bij alles wat ik had en er nu voor terug heb gekregen . En dat in 27 dagen !!! Ik ga dit preventief gebruiken, want ik weet dat het nog veeel meer gaat brengen.
LifeWave is ALL IN ONE . Je boost je gezondheid ongekend , kunt bijdragen mensen dat ook te bereiken en als klap op de vuurpijl gaan we een zeer leuk inkomen genereren. Ik sta nu in mijn doel en hiermee zijn al vele wensen uitgekomen.

LiveWave ervaringen met maagzweer

Barbara:

Mijn baas had last van zijn maagzweer, en ik heb hem voor 2 dagen de Icewave patches gegeven om uit te proberen, en hij is super enthousiast hij merkte snel dat het ongemak/pijn dat hij had verdween. ….hoe gaaf is dat!

Christo Cornelissen kan weer lopen dankzij LifeWave X39

Christo heeft in 2015 een hersenattack gehad, en is destijds invalide verklaard door de medici. Dankzij LifeWave kan Christo nu weer lopen. De artsen staan versteld, Christo heeft zijn leven weer terug gekregen!

Het hele verhaal? Kwaliteit van het leven verbeteren? Heeft LifeWave de oplossing?

Het verhaal van Christo is één van de succesverhalen. Sinds Perfectevoeding.nl fan is van de producten van LifeWave wordt de lijst met succesverhalen alleen maar groter.

Wayne Mc Cullough heeft op de olympische spelen in 1992 een zilveren medaille gewonnen. Lees hier zijn ervaringen met de producten van LifeWave

 • Meer energie en uithoudingsvermogen
 • Veilige en natuurlijke pijnverlichting
 • Verbeterde kwaliteit van de slaap
 • Minder stress
 • Ondersteuning van het immuunsysteem
 • Eetlustbeheersing
 • Er jonger uitzien
 • zich sterker voelen
 • Beter presteren
 • sneller genezen
 • snelle verlichting van de pijn
 • ontstekingsremmend
 • ondersteunt wondgenezing
 • mentale helderheid
 • betere sportprestatie
 • Sneller herstel van de inspanning
 • verbeterde uitstraling van de huid [/su_list]     [/su_box]

De X39 is dus echt een topper en is voor vele klachten inzetbaar. In het zeer ruime assortiment van LifeWave zijn nog meer patches te verkrijgen. Patches voor een beter uithoudingsvermogen, om je gezondheid te verbeteren, Detox, pijn en stressverlichting, slaap,  en eetlustcontrole.

Icewave patches[

Heb je last van pijn? dan kunnen de IceWave patches een uitkomst voor je zijn! De IceWave patches kunnen je helpen met: lifewave ervaringen - icewave

 • Veilige en natuurlijke pijnverlichting
 • Kan worden gebruikt voor het hele lichaam en lokale pijn
 • Snelwerkend en niet verslavend
 • Handig en gemakkelijk te gebruiken
 • Gepatenteerde, gepatenteerde vorm van fototherapie
 • Geen medicijnen, chemicaliën of stimulerende middelen

De IceWave patches worden niet voor niets heel veel gebruikt in de topsport wereld, Zelfs in de paardensport!

Alavida Skincare producten

Deze producten verbeteren de gezondheid van uw huid van binnenuit. ze bevatten 98,6% natuurlijk afgeleide, plantaardige ingrediënten. Vanaf de eerste dag heb je gelijk al een verjongde huid

Corstentials

De voedingssupplementen van LifeWave zijn ook zeer aan te raden. Neem eens een kijkje op de webshop om het assortiment te bekijken.

En dit zijn nog maar een paar ervaringen die ik tot dusver heb met de supergoede producten van LifeWave. Ik ben zo ontzettend blij dat dit product op mijn pad is gekomen.

LifeWave is zo overtuigd van hun producten dat ze altijd een 30 dagen, 100% geld terug garantie geven. niks te verliezen dus!

Wordt ook distributeur en maak gebruik van de vele voordelen

lifewave ervaringenAls je nu net zo enthousiast bent als ik en graag gebruik wilt maken van de producten van LifeWave raad ik je aan om distributeur te gaan worden. Je profiteert dan van kortingen en je krijgt dan je eigen backoffice en website.

Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt contact met me opnemen via Messenger, of je laat even een berichtje achter onder dit artikel.

Ik ben alleen op zoek naar gemotiveerde partners. Partners die hun eigen succesverhaal willen delen met de rest van de wereld. Hoe zou het zijn dat JIJ straks ook vele mensen weer gezond kunt maken met de producten van LifeWave?

Neem hier een kijkje voor meer informatie hoe je ook distributeur kunt worden.

informatie? Laten we connecten op messenger]

Interesse in de producten van LifeWave? Ga gelijk naar de webshop

Disclaimer: Met de producten van LifeWave komt er niets in het lichaam. Alle producten werken met behulp van fototherapie. Nieuwsgierig naar de onderzoeksrapporten? klik hier om de onderzoeksrapporten te bekijken

 

 

 

Over de schrijver
Hoi!, Fijn dat je er bent! Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic is Geert Louters ook de drijvende kracht van perfectevoeding.nl. Stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvalllen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Maximiliaan Berghoevensveen
Door

Maximiliaan Berghoevensveen

op 3 August 2019

Geert, goed geschreven artikel. Ik heb daarentegen meer het idee dat het een artikel is om te verkopen, dan dat je het echt daadwerkelijk zelf hebt gekocht. Ik zie hier geen foto’s van, er staat niks specifiek over de werking. Waarom zou je een medicijn promoten in een blog? Daar zitten toch verkoopredenen achter. Een echt medicijn heeft geen partnerprogramma. Ik ben top fan van al je artikelen, maar dit riekt naar helaas wat anders.

Geert
Door

Geert

op 5 August 2019

Hoi Maximiliaan. Ik heb de X39 zelf ook aangeschaft. Mijn vrouw gebruikt ze sinds kort en ze heeft er nu al baat bij. Onze dochter had vorige week krentenbaard bij haar oog. Drie dagen later was het verdwenen door de producten van LifeWave. De producten van LifeWave zijn geen medicijnen, maar hulpmiddelen die klachten kunnen verminderen. Ook de ervaringen van anderen, Waaronder Christo die weer kan lopen, maken mij enthousiast om hierover te schrijven. Op deze manier kan ik anderen mensen helpen, en dat is toch het mooiste wat er is? Ik weet inmiddels dat de patches werken, het is geen placebo, en de resultaten zijn verbluffend! Over de werking van de patches daar ga ik binnenkort een artikel over schrijven.

Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!