6 bewijzen waarom de producten van LifeWave GEEN Placebo zijn

Dit bericht is 26 keer gelezen

Wat ik heel erg vaak hoor van mensen is dat de LifeWave gewoon een placebo effect hebben Ik ga je in deze blog uitleggen dat dit absoluut niet waar is. Sterker nog, ik ga het aantonen! Met 6 keiharde bewijzen!

“Het bestaat helemaal niet dat dit allemaal mogelijk is”

“Als het echt zou werken dan kun je het ook gewoon in de winkel kopen”

“Waarom gebruikt de dokter het niet?”

Bewijs 1: Dieren worden er ook beter van

De Acculife patches worden veelvuldig gebruikt in de paardensport.  Een paard met pijn (lokaal of chronisch) kan er door herstellen. Paarden kunnen niet praten. Ze reageren wel op de patches!

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door middel van infrarood.  Op de “na” foto’s kun je zien  wat er is gebeurd na het gebruik van de Acculife patches. Het lokale thermische effect is duidelijk te zien en dit betekent dat overtollige warmte wordt gereduceerd tot een geblesseerd gebied. Verminderde pijn en herstel van bewegingsbereik naar de specifieke geblesseerde locatie.

Thermometer

Voor
lifewave placebo - paardenscan

Na
Na

Bewijs 2: Christo Cornelissen zit niet meer in een rolstoel

Het verhaal van Christo:LifeWave placebo

Ik kan me heel erg goed voorstellen dat mensen denken dat het een placebo is. Ik heb zelf ook eerlijk gezegd met die gedachte gespeeld, want onbekend maakt vaak onbemind, luidt een bekend spreekwoord. Het kan toch niet dat zo’n klein pleistertje zoveel kan doen voor mijn lichaam?

Toen mijn vriend mij benaderde en vroeg: voel je al wat, zei ik: “ja, ik voel dat ik belazerd wordt”, want er gebeurde de eerste 6 dagen totaal niets…Zelf was ik heel sceptisch en ik geloofde er totaal niets van, waarom zou ik? als zelfs de medische wetenschap niets voor mij kon doen…
Toch hield het mij bezig, want wat had ik voor een andere oplossing?, GEEN!

Daar komt bij dat de medische wereld er zelf ook al heel lang mee bezig is en dat de ontwikkelingen op dat gebied echt flink zijn toegenomen, alleen vliegt men de route anders aan, men ontwikkelt stamcel transplantaties en deze zijn enorm duur en moeten nog door de patiënten zelf worden betaald, LifeWave maakt GEEN gebruik van stamcel transplantaties, maar van Stamcel activatie, d.m.v. Phototherapie, ook wel licht therapie genoemd.

De kosten: per behandeling van een stamcel transplantatie in het ziekenhuis zijn wel €12.000 tot €40.000, wat voor de gewone man niet te betalen is. De patiënten die daar gebruik van kunnen maken, financieren eigenlijk een flink deel van het onderzoek en de ontwikkeling van deze hele nieuwe techniek.

Lifewave maakt GEEN gebruik van medicatie, er gaat dus TOTAAL NIETS het lichaam in wat het lichaam kan schaden of kan tegenwerken met de medicatie.

De vraag of het placebo is of niet doet er eerlijk gezegd niet toe, wij bieden een oplossing aan. Stel dat het placebo zou zijn en het werkt echt goed bij de mensen, zodat hun kwaliteit van leven enorm verbetert, wat maakt het dan uit als het placebo zou zijn?

Waarom geeft de medische wereld dan geen placebo want als het de mensen echt helpt?… Heel simpel: de medische wereld en de farmaceutische industrie zal dat nooit doen, aangezien zij dan werk en inkomsten gaat verliezen, stel je eens voor…Zij werken alleen volgens de geaccepteerde protocollen en de rest noemen zij zelf alternatief en niet bewezen, om zo hun eigen verdienmodellen veilig te beschermen..

Bekijk deze video op YouTube.

Wij weten uit ervaring dat Lifewave echt werkt, maar hoe krijg je iemand zo ver dat men het ook gaat geloven? Ik zou zeggen: “Ga de mensen nooit overtuigen”, A) dat lukt toch meestal niet en B) waarom zou je dat doen?

Voor de mensen die twijfelen zou ik het volgende willen zeggen: Geloof mij en mijn verhaal niet, geloof niemand, geen internet, geen verhalen op onze wereldwijde website en speel op save… Gebruik het zelf en ervaar wat de patches voor jouw lichaam doen, want ieder lichaam is anders en…werkt en reageert ook anders.

Geef je lichaam zelf een tweede kans, je kunt altijd nog met de klachten rond blijven lopen, toch? Het ergste wat er kan gebeuren is het volgende: Het werkt niet en je moet gebruik gaan maken van de 30 dagen geld terug garantie.

Als je het niet probeert dan weet je het ook niet, maar stel dat het nou wel voor je werkt, je gelooft je eigen lichaam toch zeker wel, toch?, dan is het toch fantastische?

Als ik naar mijzelf kijk en hier even opmerk dat ik half mei 2019 gebeld werd door een specialist met de mededeling: “wij kunnen helaas niets meer voor u betekenen, u moet helaas gaan wennen aan het idee dat u in een Scootmobiel komt te zitten, sorry!”, dan houdt het wat de medische wereld betreft gewoon totaal op., toch?

Er restte mij twee keuzes, accepteren dat ik nooit meer goed kon lopen en zoeken naar een andere oplossing, en dat laatste deed ik. Lifewave kwam echt heel stom toevallig op mijn pad en alles is in de loop van de eerste weken opgelost.

Geen rolstoel meer, geen krukken, geen ziekenhuis bezoeken, geen pijnen meer in mijn hele lichaam, totaal geen spierpijnen en stijfheid meer in mijn lichaam, geen verzuring bij activiteiten van kracht en inspanning.

Mijn haren groeien terug en je ziet duidelijk dat mijn gezicht er jonger is gaan uitzien, ik krijg dat van vele mensen te horen, wat een leuke bijkomstigheid is. Haar wat dikker is geworden en de kale plekken worden echt minder.

De vraag en het gevoel dat het placebo is, zal met de jaren wel afnemen, want er komen steeds meer positieve verhalen en bewijzen. Test het zelf en oordeel dan na 30 dagen wat het is, dat is de meest eerlijke kans die je jouw lichaam geven kunt, toch?
Aan het begin schreef ik al: “geef jezelf gewoon een eerlijke kans”, met je klachten blijven doorlopen kan altijd nog, toch?

Lees hier de volledige testimonial van Christo Cornelissen

Bewijs 3: Niet goed geld terug garantie

Ik heb het nog nooit meegemaakt dat er iemand gebruik heeft gemaakt van de niet goed geld terug garantie. conclusie: De producten werken! Of de persoon is niet slim geweest om het terug te sturen. Er zijn altijd wel mensen zijn waar het niet aanslaat. Dat heb je ook met medicijnen.

Bewijs 4: Topsporters gebruiken ook de producten van LifeWave

lifewave placebo

Serena Williams heeft door haar blik op haar gezicht net een punt gescoord. En ik heb geen twijfel over het feit dat de patch op haar pols haar hielp dit te doen.

Laat dit nu toevallig een patch zijn van LifeWave

Topsporters worden steeds meer fan van de producten van LifeWave. omdat ze geen verboden middelen bevatten komt dit probleemloos door de dopingcontrole.

Ken je het verhaal van de Amerikaanse zwemploeg die jaren geleden ineens record na record maakten en met heel veel medailles er van door gingen? Dit kwam door de patches van LifeWave. lifewave placebo - zuid korea

Het voetbalteam van Zuid Korea maakte in de tijd dat Guus Hiddink daar bondscoach was een verpletterende indruk. Ze waren onvermoeibaar. Dit dankzij de patches van LifeWave

Bewijs 4: Mijn eigen vrouw!

Het vierde bewijs dat de producten van LifeWave geen placebo effect hebben is Irene. Ik heb dus van dichtbij meegemaakt Wat LifeWave X39 met het lichaam doet.

Ze heeft een nieuw leven! Irene is 6 week bezig en de resultaten zullen nog meer verbeterd worden.

Lees hier de testimonial van Irene

Bewijs 5: alle vergunningen en onderzoeken zijn in te zien

Wanner je op de website van LifeWave gaat kijken kun je zien dat alle vergunningen aanwezig zijn. LifeWave is daar ontzettend transparant in. Open en eerlijk dus.

Bewijs 6: Negatieve berichten in de media die totaal uit z’n verband zijn gehaald

Over ieder bedrijf vind je negatieve berichten. Wanneer je gaat zoeken op google kom je ook heel veel negatieve berichten tegen over bol.com. coolblue, coca cola en andere grote bedrijven. Toen Apple net begon was ook iedereen daar negatief over. Kijk nu eens waar Apple nu staat!

Een journalist wil graag scoren met zijn of haar artikel. Logisch toch? Hij of zij wordt betaald voor goede berichten. Een negatief bericht schrijven trekt de aandacht en is bereikt meer lezers. Het bericht zal gedeeld worden en mensen gaan er op reageren.

ik geef toe, als je gaat zoeken op google vind je negatieve berichten over LifeWave. Je gaat een artikel vinden uit 2010. een negatief artikel die compleet uit zijn verband is getrokken. De zogenaamde dokter in dit verhaal is alleen maar uit op geld.

De journalist van dit artikel heb ik ook nagetrokken. Ze schrijft alleen maar negatieve berichten. Zou ze daar voor betaald worden? jammer dit… Erg jammer zelfs!

Negatieve ervaringen zullen er altijd zijn. In ieder geval heb je nu genoeg bewijzen waarom de producten van LifeWave geen placebo effect hebben.

LifeWave en jij!

lifewave placebo - lifewave en jijWe groeien hard. We hebben de beste testimonials, en we zijn op zoek naar versterking in ons team. Iets wat je in je vrije tijd opbouwt kun je in de toekomst fulltime gaan doen met een goed (heel erg goed) passief inkomen!

Wil jij ook:

  • een eigen webshop
  • een LifeWave Visa Debit card waar je bonussen, verdiensten en commissies op worden gezet.
  • alle producten tegen inkoopsprijs aanschaffen
  • Zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel je gaat werken
  • Zelf je salaris bepalen?
  • Profiteren van het beste compensatieplan wat er bestaat? 

Voor serieuze mensen is er altijd ruimte in ons snel groeiend team.

Ben je geïnteresseerd in de producten? Neem eens een kijkje op mijn webshop. Zijn de producten je te duur? Heb je (tijdelijk) financiële problemen? Zelfs dan is er heel wat te regelen!

Neem dan zo snel mogelijk contact met me op.

Laten we connecten! klik hier om contact met me op te nemen voor je clarity call

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

 

 

Geniet, Deel en Like!