schrijver

Mijn Verhaal

Welkom op Perfecte Voeding.nl

Sinds 2018 ben ik (Geert Louters) blogger op perfectevoeding.nl. Hartstikke goed dat je op deze website bent beland!

Ik ben altijd op zoek naar trends, recepten en heel veel onderwerpen die te maken hebben met gezond en lekker eten. In mijn dagelijkse leven ben ik chef kok bij een grote overheidsinstelling. Ik ben 47 jaar jong en ontzettend trots op mijn vrouw en twee kinderen.

Passie en liefde voor alles wat met lekker en gezond eten te maken heeft!

Als klein jochie van 12 jaar wist ik al wat ik wat ik later wou worden: “ik wil in de horeca werken“. Het begon met een bijbaantje als een soort manusje van alles in de keuken waar ik al snel promotie maakte naar het echte werk. Al snel kwam ik erachter dat ik het meest tot mijn recht zou komen in de keuken.

Tijdens mijn leerperiode heb ik in zoveel mogelijk verschillende bedrijven stage gelopen. Van partycentra tot 5 sterren hotels, van luxe restaurants tot zeer eenvoudige eettentjes.

Ook ben ik nog korte tijd werkzaam geweest op de Holland-Amerika line en heb enige tijd gewerkt in een groot hotel in Luxemburg. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als kok heb ik me uiteindelijk op weten te bouwen als chef kok en ik vind het nog steeds een machtig mooi beroep.

Wat is er nu mooier dan iedere dag je gasten te verwennen met gezond en lekker eten!

Leergierig en nieuwsgierig

Ik ben altijd al ontzettend leergierig en nieuwsgierig geweest met alles wat met voeding te maken heeft. Er zijn iedere dag weer nieuwe ontwikkelingen, trends en technieken wat ten goede komt aan onze kwaliteit van het leven. En dan met name wat je allemaal uit lekker en gezond eten kunt halen.

Met gezonde voeding bruis je de dag door!

Niets is zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk! Je hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je voelt. Met verse en gezonde voeding bruis je de dag door, vol met levenslust!

Wat is er nu leuker om te schrijven over lekkere en gezonde voeding. Ik heb er heel veel plezier in om al mijn kennis en ervaringen met jullie te delen via deze website.

Er is heel veel onzin te vinden op internet en ik wil dit juist voorkomen door met eerlijke adviezen over gezond en lekker eten te schrijven.

Heel veel leesplezier!

En dan nog dit:

…… Vergeet niet om een bericht te delen op social media als het voor u en anderen interessant is !

handtekening auteur

ik ga vertrouwelijk met uw gegevens om.  Ik zal nooit uw gegevens delen met andere partijen. Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

25% KORTING OP

FITCHEF TURBO

plus nog eens € 5.- extra! Gebruik de kortingscode: Perfectevoeding