);

REVIEW: De 15 beste afvalprogramma’s die er bestaan!

REVIEW: De 15 beste afvalprogramma’s die er bestaan!

review beste afvalprogramma's

In dit artikel vindt je een review van de beste afvalprogramma’s die op dit moment razend populair zijn. Per afvalprogramma lees je de voordelen, nadelen en mijn persoonlijke advies. Slechte afvalprogramma’s ga je hier niet tegen komen.

Aangezien we 100% onafhankelijk zijn raden we dan ook alleen producten of diensten aan waar jij je beter, fitter en vitaler door gaat voelen.

Waarom een review over de beste afvalprogramma’s?

Wanneer je op zoek gaat op internet dan ben je urenlang bezig om te bekijken welk programma het beste bij je past. soms zie je door de bomen het bos niet meer en stap je in een programma waar je achteraf spijt van hebt. In deze review vind je dan ook gelijk de meest populaire afvalprogramma’s van dit moment!

#1 Afslankreceptenbijbel

review beste afvalprogramma's - afslankreceptenbijbelDe afslankreceptenbijbel beginnen we mee. Dit product staat toevallig bovenaan op review beste afvalprogramma’s. Dit is toeval, maar het is wel één van de meest verkochte boeken die er momenteel te koop zijn.

De afslankreceptenbijbel is bedacht door Oscar Helm. Oscar is dieet psycholoog, voedingsdeskundige en afslankcoach. Oscar Helm heeft de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen naar een gezondere leefstijl.

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat de afslank receptenbijbel je lichaam gaat veranderen in een vetverbrandingsmachine. Makkelijk te bereiden recepten waar ook de rest van het gezin van kan genieten.

voordelen:

Het hele gezin kan mee eten (ook als je niet wilt afvallen)

 Te verkrijgen als fysiek boek of als digitaal boek

 Zeer goede recensies

 inclusief 5 bonusprogramma ‘s

nadelen:

❌ Je kunt het boek alleen via de website aanschaffen.

❌ Sommige gerechten moet je wel even de tijd voor nemen, maar het is wel te doen.

lees ook: BMI te hoog


#2 Fitchef (Turbo)

review beste afvalprogramma's- fitchef combiDit boek hoort gewoon thuis in het lijstje van beste afvalprogramma’s die er bestaan. Deze boeken zijn perfect voor als je meer spiermassa wilt opbouwen, zichtbare buikspieren wilt hebben of gewoon wat kilo’s kwijt wil. Ben je hier naar op zoek? Dan zijn de Fitchef recepten geschikt voor jou!

Met FitChef leer je precies hoeveel je moet eten en welke verhouding voor jouw doelstelling optimaal is. De eiwitrijke recepten ondersteunen spieropbouw én vet verlies.

voordelen:

Aantrekkelijke combopack van fitchef 1 en fitchef 2. (25% korting)

Bijna alle gerechten binnen 15 minuten op tafel.

Meer dan 25000 mensen hebben Fitchef al in huis.

nadelen:

❌Het boek is niet specifiek bedoeld voor mensen met een vegetarische leefstijl

❌Het is geen goedkoop boek, maar zeker de moeite waard om het aan te schaffen (€37,95) Wanneer je kiest voor de combo, dan heb je het geld er al weer bijna uit.

Lees hier de uitgebreide review van fitchef 


gratis ebook


#3 Koolhydraatarm 50 dagen programma

review beste afvalprogramma's - koolhydraatarm 50 dagen programmaOver het koolhydraatarm 50 dagen programma ben ik heel enthousiast over. Dit is een afvalprogramma wat makkelijk vol te houden is en heb op deze website dan ook meerdere artikelen hier aandacht aan besteed. Met dit programma kun je gezond afvallen.

Je eet  veel minder calorieën per dag (50 gram). Maar deze worden vervangen door eiwitten en gezonde vetten. Je lichaam komt niets tekort, waardoor je op een gezonde manier kunt afvallen.

voordelen:

Ondanks dat je met dit programma kunt afvallen zonder te sporten kun je gewoon afvallen. De resultaten  kunnen wel per persoon verschillen.

De recepten zijn zo samengesteld dat de porties ruim voldoende zijn zodat je lekker verzadigd bent na de maaltijd.

nadelen:

❌Houd je niet te veel vast aan de belofte dat je met dit dieet 2 kilo per week zult afvallen: de resultaten zijn zeer verschillend per persoon omdat ze afhankelijk zijn van je lichaamsbouw, je leeftijd en het gewicht waarmee je het dieet begon. Dit is dus voor iedereen anders.

meer over koolhydraatarme gerechten


#4 Slank door de overgang

review beste afvfalprogramma's - slank door de overgang

Ria Kamelle is de auteur van slank door de overgang en het boek Overwin je overgang heeft ze ook uitgebracht. Ria is overgangsconsulente en helpt dagelijks honderden vrouwen met overgangsklachten.

De overgang brengt allerlei klachten met zich mee, onder andere heb je meer last van buikvet en kans op overgewicht.

Dit boek kan je daarmee helpen omdat Ria Kamelle precies weet wat de overgang met je lichaam en stofwisseling doet. Dit programma zorgt ervoor dat de hormonen je buikvet verbranden. Ideaal toch?

Voordelen:

Ria Kamelle is de expert om je te helpen met overgangsklachten. Zij heeft haar kennis en kunde fantastisch vertaald in dit boek.

Zeer veel goede recensies en resultaten!

Vier geweldige (gratis) bonussen.

Nadelen:

❌Het programma is even wennen in het begin, maar zodra je de resultaten gaat merken ga je beseffen dat het steeds makkelijker gaat.

Lees ook mijn recensie over slank door de overgang


#5 125 groene smoothie recepten

125 groene smoothiesHet verleden van Diane Verbeek (auteur 125 groene smoothie recepten) bestond voornamelijk uit snoepen en snacken. Ze Was er uiteindelijk helemaal klaar mee en heeft het roer omgegooid Dit bracht haar bij een methode gevonden die haar uiteindelijk heeft geholpen: De afslankoplossing + groene smoothies. 

Ontdek in dit e-book de vele gezondheidsvoordelen van groene smoothies, en nog belangrijker: hoe kun je het de smoothies zo makkelijk mogelijk klaar maken en wordt fitter en slanker!

voordelen:

4 fantastische bonusprogramma’s helemaal gratis.

 Supergoedkoop: € 17,-!

nadelen:

Tja….je moet een blender aanschaffen als je die nog niet hebt. Verder kan ik eigenlijk geen nadelen bedenken.

Lees mijn artikel over groene smoothies


#6 fitcooking fitness recepten

fitcookingHet Fitcooking fitness receptenboek is gemaakt voor actieve- en sportieve mannen en vrouwen. Het e-book bevat 127 gezonde, voedzame en lekkere recepten. In het e-book vind je smoothies, ontbijt, lunch, salades, soepen, diner en snack recepten.

Alles wat je nodig hebt om dagelijks je voedingsschema te vullen met power food. De voedingswaarden (kilocalorieën en macronutriënten vet, koolhydraten en eiwit) van elk recept zijn weergegeven voor één persoon.

Nooit meer moeilijk rekenen om een lekker maaltijd voor één te maken. Wil je met het gezin eten? Vermenigvuldig de voedingswaarden maal het aantal personen en je kan aan de gang.

voordelen:

Eenvoudige en smaakvolle recepten waar je geen keukenprins(es) voor hoeft te zijn.

 Je weet wat je eet. alle voedingswaarden staan duidelijk bij de recepten vermeld.

 Alles in één. Smoothies, ontbijt, lunch, salades, soepen, diner en snacks. Alles wat je nodig hebt in één makkelijk te gebruiken receptenboek.

nadelen:

❌ Er is in het receptenboek geen rekening gehouden met een glutenallergie, maar je kunt de recepten zelf hiervoor heel erg gemakkelijk aanpassen.


#7 KETO revolutie

ketogeen dieet kookboekDe KETO revolutie mag absoluut niet ontbreken in deze review beste afvalprogramma’s. Het Keto dieet is helemaal in opkomst in Nederland. De resultaten zijn geweldig volgens de gebruikers! Wanneer je de KETO revolutie gaat aanschaffen krijg je er gelijk heel veel bonusmateriaal bij

Voordelen:

⭐Ontzettend veel bonusmateriaal

Gelijk al 50,- korting

Deskundige begeleiding

Nadelen

Het effect van in ketose raken zal soms een vreemde gewaardwording zijn. Echter… ditnhoort er alleen maar bij en is gelukkig maar tijdelijk.

Lees ook:

KETO creamer van Valentus

Wat is een KETO dieet?

Ketogeen dieet, Alle voor en nadelen en ervaringen

101 KETO recepten

Doe mee met de KETO revolutie


#8 50 recepten in 30 minuten

50 recepten in 30 minutenKorter in de keuken staan maar wel gezond eten? met 50 recepten in 30 minuten is het mogelijk! Dit is ook alweer een boek van Ria Kamelle. Wat is er nu fijner om korter in de keuken te staan en iedere keer weer een verrassing op tafel te zetten?

Dit is een fysiek boek en je hebt het na betaling al binnen 1 minuut in huis. Er zijn al vele duizenden je voorgegaan! wanneer je de recensies gaat lezen weet je ook wel waarom dit boek zo populair is

voordelen:

⭐Alle recepten zijn ook nog eens vet verbrandend.

⭐Je ontvangt bij aanschaf van dit boek 5 bonus e-books.

⭐Je ontvangt levenslange updates met nieuwe recepten en handige tips

nadelen:

❌Het is een kookboek met verrassende en lekkere recepten. Je leert in dit boek eigenlijk weinig over de achterliggende gedachten en theorie van de recepten. Maar is dit erg?

ik heb een leuke recensie op deze website staan. Wil je die lezen?


#9 Dash dieet E-Book

dash dieetHet DASH dieet is betrekkelijk nieuw, of heb je er al een keer iets van gehoord? Hoewel afvallen absoluut niet het doel is van het DASH-dieet, is het in de praktijk wel zo dat veel mensen gewicht verliezen.

Het DASH-dieet legt de nadruk op groenten en fruit.  Zuivelproducten dienen mager te zijn en verder eet je veel volkoren producten, volle granen, vis, gevogelte, noten en zaden.

Rood vlees, toegevoegde suikers en suikerhoudende dranken worden zoveel mogelijk beperkt. Hoewel afvallen absoluut niet het doel is van het DASH-dieet, is het in de praktijk wel zo dat veel mensen gewicht verliezen.

Dit receptenboek van 165 pagina’s gaat jou helpen met het DASH dieet. met een uitgebreide uitleg hoe je dit in je dagelijkse voedingspatroon kunt toepassen

voordelen:

⭐ Geen JOJO effect.

⭐Last van een hoge bloeddruk? Met het DASH dieet heb je er straks minder last van.

⭐Een panel van meer dan 20 experts (artsen & voedingsdeskundigen) heeft het DASH Dieet nu 8 maal tot BESTE DIEET uitgeroepen.

nadelen:

❌Het vergt wel enige inzet en discipline van je. Maar als je dit hebt dan zul je heel veel baat hebben bij het DASH dieet

meer informatie over het DASH dieet op Wikipedia


# 10 De afslankoplossing

De afslankoplossingDit is ook alweer een boek van Diane Verbeek. In de afslankoplossing verteld ze je hoe je 10 kilo gegarandeerd kunt afvallen. Het is ook nog eens een goedkoop boek. Voor maar € 27,00 krijg je namelijk ook nog eens 7(!) bonus e-books erbij. Dit zijn niet zomaar wat e-books, maar allemaal superhandig en waardevol.

Met behulp van dit programma is Diane zelf ooit 20 kilo afgevallen. De focus van dit boek ligt op een snelle stofwisseling. Heb je dit onder controle? dan gaat het afvallen allemaal vanzelf en verbrand je buikvet zonder problemen.

voordelen:

⭐Voor weinig geld toch een waardevol en uitgebreid pakket.

⭐ Goede recensies!

⭐Heel veel koolhydraatarme recepten

nadelen:

❌ Er is weinig informatie op de website van de afslankoplossing te vinden. maar als je de recensies op internet opzoekt is het echt een goed programma


#11 20 dagen suikervrij

beste afvalprogramma's - 20 dagen suikervrijSuiker is één van de allergrootste boosdoeners wanneer je het over overgewicht wilt hebben. Ga daarom eens de uitdaging aan om 20 dagen suikervrij te gaan leven. Er gaat een wereld voor je open! Officieel is dit boek voor vrouwen van 40+. Maar ben je jonger dan 40? dan weet ik zeker dat je hier ook wat aan zult hebben.

In dit boek kom je erachter waarom je bloedsuikerspiegel de sleutel is tot afvallen en hoe je deze kuit beïnvloeden om vet te verbranden of vet op te slaan.

Voordelen:

⭐Geschikt voor het hele gezin waardoor je niet 2 keer hoeft te koken.

⭐Het is een fysiek boek, dus er wordt niets per post opgestuurd. Je kunt dus gelijk beginnen.

⭐Inclusief 6 bonussen waar je echt wat aan zult gaan hebben.

Nadelen:

❌ Wanneer je suikervrij gaat leven zul je de eerste dagen ontwenningsverschijnselen gaan krijgen. Hier moet je echt even doorheen. als je dit hebt overleeft dan weet je niet anders.

ook een aanrader: suikervrije feestdagenboek

lees meer over de gevaren van suiker op  deze website.


#12 Het recepten afslankplan

beste afvalprogramma's - receptenafslankplanDe laatste in dit lijstje,………..maar zeker niet de minste. Het Recepten Afslankplan is een compleet handboek naar een gezond, vitaal en slank lichaam. Of je nu graag veel wil afvallen, of juist meer energie en extra inspiratie wil hebben voor lekker verantwoorde gerechten.

Met Het Recepten Afslankplan haal je alles in huis om je doel te bereiken. Snel, eenvoudig en effectief. Het zijn niet alleen recepten, maar ook ruim 60 pagina’s met nuttige informatie om je doel te behalen.

Heb je het recepten Afslankplan straks besteld? Je krijgt dan ook toegang tot het recepten afslankplan community waar je nog meer tips, recepten en weetjes ontvangt. Supertof toch?

voordelen:

⭐ Toegang tot de community

⭐Twee bonus E-books

⭐ Geweldige reviews en positieve ervaringen

Tijdelijk € 27.00 korting

nadelen:

❌ Het recepten afslankplan komt met de recepten en begeleiding. Je zult zelf moeten zorgen voor het doorzettingsvermogen en inzet. Dit geld uiteraard voor alle boeken.


#13 Valentus, De gezondste koffie en cacoa van deze planeet!

succesvol afvallenPerfectevoeding.nl is distributeur van deze producten. En dat zijn we niet voor niets! Deze producten mogen eigenlijk niet ontbreken in de lijst van beste afvalprogramma’s!

De koffie en chocolademelk gaan je ondersteunen met je strijd tegen de overtollige kilo’s. Je kunt het heel erg gemakkelijk aanschaffen in onze winkel.

Deze producten zijn dus exclusief te verkrijgen in onze webshop. Op bol.com is het ook verkrijgbaar, maar daar betaal je 40,- meer!

Naast de koffie en cacoa zijn er ook carb-burners en verschillende detox producten verkrijgbaar.

voordelen:

Heerlijke smaak, simpel te gebruiken

Aantoonbare resultaten van gebruikers

Bevat natuurlijke eetlustremmers, natuurlijke ingrediënten en detoxcomponenten

Nadelen:

Wanneer je de producten van Valentus gaat gebruiken moet je wel je eetpatroon erbij gaan aanpassen. Heel veel distributeurs in Nederland vermelden dit niet, waardoor er geen goed resultaat zal zijn. Op deze manier krijgen de producten een slecht imago. Perfectevoeding.nl begeleid je gelukkig wel, met de juiste adviezen.


#14 Kiloburner

review beste afvalprogramma's -kiloburnerIn deze review beste afvalprogramma’s mag kiloburner uiteraard niet ontbreken! Gezond vet verbranden is de slogan van kiloburner.  Dit is een product wat wereldwijd verkocht wordt, maar is ook gewoon in duidelijke Nederlandse taal.

Kilo Burner is een methode voor gezond en snel afvallen met oog op blijvend resultaat door het veranderen van mindset, gewoontes en lifestyle. Het is een methode dat geschikt is voor ieder lichaam en voor mannen en vrouwen.

Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en succesvol toegepast door miljoenen mensen over de hele wereld om snel en effectief af te vallen.

In het Kilo Burner Handboek leer je de basisbeginselen van de methode. Het boek legt uit waarom andere afslankmethodes niet zo goed werken. Vervolgens leer je welke principes wel werken. Wanneer je dit boek goed hebt bekeken ga je verder naar het killerbody stappenplan ( Dit heeft niets te maken met het succesvolle boek van Fajah Lourens)

In de  Kiloburner community krijg je een maand lang gratis toegang: hierin kun je tips en ervaringen delen met andere afvallers.

Voordelen:

⭐ Ondanks dat je extra moet betalen voor de community hebben de meeste deelnemers heel erg veel aan de tips en ervaringen van anderen.

⭐ Het draait niet alleen m afvallen bij Kiloburner. Je traint je spieren ook gelijk om in een goede shape te komen

⭐ Je ontvangt een gepersonaliseerd eetschema op basis van verschillende lichaamsmetingen.

Nadelen:

❌ Het kan voor sommige mensen behoorlijk pittig zijn. Je moet echt 100% gemotiveerd blijven om het dieet 12 weken vol te houden. Ben je dat? Dan ga je echt supergoed afvallen!


#15 Optimaal Gezond met Suikers

review beste afvalprogramma's - suiker

Verkeerde suikers binnen krijgen is vaak oorzaak nummer 1 van overgewicht. Dat dit je overkomt ligt vaak aan je eigen kennis, hier kun je niks aan doen, je kunt immers ook niet alles weten!

In het programma Optimaal Gezond met suikers wordt het je geleerd en kun je na verloop van tijd je voedingspatroon gaan aanpassen, zodat je 100% kilo’s gaat kwijtraken en veel fitter gaat worden.

Wanneer je straks alles over suikers weet ga je ervaren dat je minder moe bent, geestelijk in balans en kilo’s gaat kwijtraken.

De auteur, Eva van Zeeland heeft echt ongelofelijk veel kennis over voeding. Ze weet waar ze over praat en verkoopt geen onzin!

Je betaald € 67.-. Best veel geld, maar het is het geld zeker waard. Ik heb hem ook gevolgd en ben vanaf dat moment veel anders over suikers na gaan denken. Je krijgt echt ongelofelijk veel informatie, en er zit ook nog eens veel bonusmateriaal bij.


Ik hoop voor je dat je nu een keuze hebt kunnen maken welk programma/boek/product het beste bij je past. Zoals je hebt kunnen lezen hebben de meeste een niet goed geld terug garantie. Dit doen ze niet voor niets. Het MOET dan wel een goed product zijn!

Op jouw succes en gezondheid!

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl