);

Valentus ervaringen. 100% afvalgarantie!

Valentus ervaringen. 100% afvalgarantie!

Op zoek naar ervaringen over Valentus? In dit artikel lees je hier alles over!  Sinds kort is Perfectevoeding.nl distributeur van de gezondheidsproducten van Valentus. Hier zijn we ontzettend blij mee. Hun producten werken ontzettend goed als je snel en gezond gewicht wilt verliezen op een verantwoorde manier. De producten van Valentus zijn producten die je kunnen ondersteunen bij het afvallen.

Wat is Valentus?

Valentus is een bedrijf uit de USA. Ze fabriceren gezondheidsproducten die er niet alleen voor zorgen dat je het afvallen makkelijker vol gaat houden. De producten van valentus zijn ook nog eens gezond. Ze bevatten geen rare E-nummers of andere stoffen wat niet goed voor je is.

Valentus is actief in bijna 90 landen en sinds kort zijn ze ook actief in Nederland en België. Het leuke is ook nog aan Valentus dat je er zelf ook nog aan kunt verdienen. Ze hebben een uitstekend compensatieplan.

als je meer wilt weten over het compensatieplan van Valentus: neem contact met me op in Messenger (facebook)

Waarom kiest Perfectevoeding.nl voor Valentus?

Als  eigenaar van deze website wil ik maar één ding. Iedereen die geregeld de artikelen leest moet de juiste informatie ontvangen om een gezonde leefstijl voor hun zelf te creëren.

Ik krijg heel vaak producten van bedrijven aangeboden om ze te promoten op deze website. 75% van deze producten sta ik niet achter!  Deze komen dan ook niet op deze website.

Ik weet inmiddels dat de producten van Valentus ontzettend goed werken. De resultaten zijn verbluffend! Wanneer je kijkt naar de ingrediënten kom je geen chemische stoffen tegen. Alles is puur natuur. De ervaringen van de gebruikers zijn allemaal super!

Voordat ik heb besloten om jullie van de juiste uitleg te voorzien over de producten van Valentus heb ik hier eerst grondig onderzoek naar gedaan. Ik wou bewijzen hebben en heb inmiddels met meerdere personen contact gehad.

Allemaal super tevreden mensen met verbluffende resultaten. Dit was de toelatingstest voor Valentus om op deze website te komen!

gezonde drankjes

Negatieve ervaringen over Valentus

Op het moment dat ik dit artikel voor jullie aan het schrijven was ben ik op zoek gegaan naar negatieve ervaringen over Valentus. Negatieve berichten over producten zijn er altijd. Iemand is niet tevreden over zijn internetprovider, over een bepaalde dienstverlening, en ga zo maar door. Dus ook over Valentus valt wel wat te vinden

valentus review

Ik kwam uit op de website uit van Radar. Heel veel berichten over een post van iemand waar een product van Valentus niet heeft gewerkt. Mensen mogen graag reacties geven.  En het leuke is ook nog dat er reacties bij staan van mensen die de producten nog nooit hebben gebruikt.

Deze persoon zegt ook dat het duur is. Het kost je slechts enkele euro’s per dag! Heb jij dat er niet voor over om beter en lekkerder in je vel te zitten?

Waarom is deze persoon negatief over Valentus?

Deze persoon was begonnen met de slimroast coffee. Hij of zij is er van uitgegaan dat ze gelijk binnen een paar dagen kilo’s kwijt kon raken. Dit is niet het geval met de producten van Valentus De eerste week moet je lichaam wennen aan het product.

Pas na de tweede week kun je het resultaat gaan merken. Je lichaam begint de stoffen in het product te herkennen en zal de vetcellen af gaan breken op natuurlijke wijze. Tevens zal het lichaam de vetcellen van binnen uit gaan verbranden! Dit betekend dat het omgezet wordt naar energie.

Ik weet 100% zeker als deze persoon door was gegaan dat er heel veel succes was gehaald met de slimroast coffee.


Positieve ervaringen met Valentus

Valentus review en ervaringen-fotoEr zijn gelukkig heel veel mensen die positieve ervaringen hebben met de producten van Valentus. Perfecte voeding zit in een heel team met distributeurs om elkaar te helpen en ondersteunen.

We krijgen in ons team altijd ontzettend veel feedback van blije mensen. Ze hebben hun resultaat behaald met de producten van Valentus!

Ook krijgen we vaak te horen dat de smaak van de producten zo geweldig is. Onze prevail trim ananas is een toppertje!

Als je geïnteresseerd bent in recepten wat je met de  Valentus producten kunt maken, laat je dan even een reactie achter?

De producten van Valentus

Ondertussen ben je waarschijnlijk benieuwd geworden wat Valentus allemaal voor producten in het assortiment heeft. dit zijn er heel veel, veel producten zijn niet alleen om af te vallen. De keuze is reuze.

Slimroast optimum coffeevalnetus review - slimroast coffee

De SlimROAST optimum coffee bevat natuurlijke eetlustremmers, natuurlijke ingrediënten en detoxcomponenten. Je gaat niet alleen merken dat je resultaat gaat boeken maar je gaat ook genieten van de smaak van deze heerlijke koffie!

Ga gelijk naar het uitgebreide artikel over de Slimroast Coffee

gratis ebookPrevail Maxvalentus review - prevailmax

Herken jij de volgende symptomen: Hoofdpijn, depressies, vermoeidheid, Jicht, kortademigheid, jeuk, droge huis, duizeligheid? De oorzaak kan zijn dat jij plakkerige rode bloedlichaampjes in je lichaam kan hebben.

Er kan dan geen voldoende zuurstof en vocht bijkomen waardoor dit kan gebeuren. De prevail Max hydrateert je bloedlichaampjes waardoor jij je energieker gaat voelen. Je krijgt er echt een boost van en je voelt je als herboren!

Slimroast cocoa

Een van de meest heerlijke traktaties aller tijden is nu ‘s werelds meest EERLIJKE formule om gewicht te optimum cocoa Valentusverliezen  eworden. Het afvallen wordt ondersteund met de slimroast cocoa chocolademelk. De slimroast cocoa is zowel koud als warm te drinken.

Andere voordelen:

 • Het verhoogt je energieniveau
 • Het bevordert je stofwisseling zodat vet naar energie wordt
 • Het gaat je helpen om je bloedsuiker te reguleren
 • Je stemming en focus worden fors verbetert

v-tox banner

Trim juice (ananas

De trim juice pineapple is zo gigantisch lekker! De Trim bestaat uit natuurlijke eetlustremmers en ingrediënten om te helpen ontgiften van je lichaam, het is een geweldige aanvulling op elk weightloss-programma.

De Trim juice bevat het stofje Garcinia Cambogia. Dit bevat de stof hydroxycitroenzuur (HCA). en heeft verschillende gezondheidsvoordelen

Daarom kan het ondersteuning bieden bij afvallen. Dit supplement is 100% natuurlijk en wordt ook wel aangeduid als tamarinde.

Verder bevat het frambozen ketonen, maqui bessen en chroom zynchrome. Deze stofjes mag je gerust powerfood noemen.

Dit is slechts een kleine selectie hoe je op een simpele en leuke leuke manier gewicht kunt verliezen, gezond te leven, en je gewicht onder controle kunt houden.

Lees hier het artikel over hoe je kunt afvallen met ananas!

Wanneer wil jij starten met Valentus?

Heb je interesse? Wil je meer informatie? Hou dan deze website in de gaten want de komende artikelen gaan allemaal over de producten van Valentus. Ik ga alle producten verder toelichten met zoveel informatie die je maar wilt hebben.

Wil je ook distributeur worden? Neem dan contact met me op in Messenger. Ik leg je dan alles haarfijn uit!

Bekijk de producten van Valentus in onze webshop

Wij geven slechts een persoonlijk advies. Lees onze disclaimer

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

8 Responses

 1. Michelle says:

  Wat je zegt klopt helaas niet. Er zijn nu al meerdere instanties van over de wereld die chemische stoffen gevonden hebben in vooral de koffie en choco.. Mensen worden aangeraden te stoppen.. Gaat om 2 gevaarlijke stoffen.. Zoek maar op het internet, recente onderzoeken. En een recente brief van de fda uit de US

 2. Geert says:

  hoi Michelle, kun je me ook vertellen waar ik die brief van het FDA kan vinden? Over de chemische stoffen heb ik nog nooit iets van gehoord

 3. Charly says:

  De chemische stoffen waar over gepraat wordt is inmiddels van bewezen dat deze er niet in zitten. De FDA heeft een 100% approval gegeven om de producten in Europa door te voeren op basis van de huidige samenstelling. 100% natuurlijke ingrediënten welke door de voedings en warenwet zijn getest. Ik ben er zeer tevreden over en mijn slechte cholesterol alsmede mijn stoelgang zijn 100% verbeterd sinds het gebruik van deze Producten.

 4. Geert says:

  Hoi Charly,

  Wat geweldig dat je goede ervaringen hebt met de Valentus producten. Zo kun je zien dat het niet alleen een weightloss product is, maar ook je algemene gezondheid verbeterd.

  Ik ben ontzettend blij voor je

  Geert

 5. Emma says:

  Wat is het verschil tussen de slim roast en italian roast coffee?

 6. Jolien says:

  De formule is verznderd in de koffie en in de choco

 7. Geert says:

  Hi Emma, De Italian roast bevat andere stoffen dan de slim roast. De Italian werkt ook sneller dan de slimroast. Het enige nadeel is dat deze ook veel duurder is. Het is via ons te bestellen, maar dan zit er wel levertijd op. Zelf bestellen kan ook via: https://www.slimroastretail.com/geertlouters

  Ik hoop dat je voldoende antwoord hebt op je vraag.

  Geert Van Perfectevoeding.nl

 8. Geert says:

  Hi Jolien,

  Bedankt voor je reactie. Ik ben op dit moment druk bezig om de content aan te passen met de nieuwe verbeterde formules. Wel ontzettend bedankt voor je oplettendheid

  groet,

  Geert van Perfectevoeding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *