Verantwoord afvallen door koffie te drinken. WAUW, dit is mogelijk!

Dit bericht is 215 keer gelezen

………Tjonge, Verantwoord en succesvol afvallen door koffie te drinken? Sinds Valentus de Nederlandse markt heeft verovert is dit mogelijk. Zoals je weet zijn de producten van Valentus exclusief verkrijgbaar op perfectevoeding.nl.

Miljoenen mensen worstelen dagelijks met hun gewicht. Ze proberen van alles uit, ……sommige mensen hebben gelijk resultaat, het grootste gedeelte geeft de moed maar weer op en blijven worstelen met hun overgewicht.

De producten van Valentus gaan het voor je een stuk eenvoudiger maken. Verantwoord afvallen door koffie te drinken met behulp van de SLIM ROAST OPTIMUM  COFFEE! Deze zijn er speciaal voor gemaakt om je gewicht beheersing naar een hoger niveau te brengen.

Je vind deze producten niet in de winkel, en dit gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren!

lees ook: review en ervaringen over Valentus

Verantwoord afvallen met Slim Roast Optimum Coffee

verantwoord afvallen - voor en naDe koffie van Valentus gaat er dus voor zorgen dat je verantwoord gaat afvallen.

De slimroast optimum coffee is 100% natuurlijk. Het is geen maaltijdvervanger. Je neemt één keer per dag de koffie (bij voorkeur in de ochtend, en je lichaam gaat voor je aan het werk.  Combineer dit met gezonde en verantwoorde voeding en je zult zien dat er resultaat geboekt gaat worden.

Hoe werkt de Slimroast optimum coffee?

De ingrediënten in de koffie zijn zo samengesteld dat je door één kopje koffie per dag gaat afvallen. Je kunt er zelfs een lekkere ijskoffie van gaan maken als je dit wilt!

De koffie controleert de eetlust. Het reguleert de suikeropname. Het zorgt ervoor dat de vetopname wordt gereguleerd En het mooie is ook nog eens de de gezondheid en focus van de hersenen wordt bevordert!

De ingrediënten van de koffie hebben een antistress eigenschap en is ook nog eens een natuurlijke antioxidant

Bekijk deze video op YouTube.

De belangrijkste ingrediënten van de slimroast optimum coffee

optimu coffeeBen je benieuwd wat er nu allemaal in de koffie zit? De belangrijkste ingrediënten heb ik voor je op een rijtje gezet

Garcinia Combogia

Een ongelooflijke super vetverbrander! Dit supplement is 100% natuurlijk en wordt ook wel aangeduid als tamarinde. Dit groeit voornamelijk in de weelderige groene bergen van India en Zuidoost-Azië, evenals het primaire ingrediënt en tevens super voedingssupplement genaamd “HCA”. Het is bewezen dat deze ingrediënten het hongergevoel stoppen.

gratis ebook

Ginseng

Ginseng wordt in het verre oosten al duizenden jaren gebruikt als medicijn. Ginseng helpt je met concentreren, onthouden en je inspiratie vergroten.

Van Ginseng is bekend dat het de vrije radicalen bestrijdt . Het ginseng-extract van Valentus werkt buitengewoon goed in combinatie met de andere gepatenteerde ingrediënten.

Ginseng helpt je ook om af te slanken en te voorkomen dat je aankomt. Dit komt doordat het plantje een eetlustremmende werking heeft. Je krijgt vooral minder trek in zoetigheid. Ginseng geeft  je stofwisseling een boost, waardoor je meer calorieën gaat verbranden.

verantwoord afvallen - groene theeGroene thee

Groene thee bevat 2% tot 4% cafeïne, wat invloed heeft op denken en waakzaamheid. Het verhoogt je urineproductie dus je zult sneller je afvalstoffen kwijtraken.

Van cafeïne is bekend dat het zenuwstelsel, het hart en de spieren stimuleert door de afgifte van bepaalde chemische stoffen in de hersenen, neurotransmitters genaamd, te verhogen. Antioxidanten en andere stoffen in groene thee zijn aangetoond in onderzoeken om het hart en de bloedvaten extra te beschermen.

Groene thee helpt je dus bij het afvallen doordat je meer energie verbrandt en tegelijkertijd afvalstoffen in je lichaam vermindert.

Hoe gebruik je de slimroast optimum coffee?valentus review - slimroast coffee

Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste de koffie 30 tot 40 minuten voor het ontbijt te gaan drinken. Het leuke is dat je het zowel koud of warm kunt nuttigen. Ben je melk en suiker gewend? doe er dan een scheutje amandel melk od soja melk bij. Gebruik bij voorkeur zoetstof in plaats van suiker

Je mag maximaal 3 koppen koffie per dag drinken. Ik adviseer je om gewoon 1 kop koffie per dag te gaan drinken. Dit is echt genoeg om je resultaat te gaan halen.

Meng 1 afgestreken eetlepel met 200 ml warm water, goed roeren en je weightloss koffie is klaar voor gebruik.

Verantwoord afvallen, maar hoe werkt het product?

 • Week 1.
  Je lichaam went aan het product, gewichtsverlies zal hem meer in vocht verlies en minder eetlust zitten.
 • Week 2.
  Je lichaam begint de stoffen in het product te herkennen en zal de vetcellen af gaan breken op natuurlijke wijze. Tevens zal het lichaam de vetcellen van binnen uit gaan verbranden! Dit betekend dat het omgezet wordt naar energie.
 • Week 3.
  Het Echte werk wordt nu verricht. Je zal meer moeten urineren omdat je lichaam nu de vetcellen eruit gooit via de urine, maar tevens middels het omzetten van de vetcellen naar koolstof.
 • Week 4.
  Laatste week van 1 kuur. Aanzienlijk gewicht verlies in zijn totaliteit én je lichaam heeft zichzelf gereinigd.

Mocht je na een kuur van 4 weken vinden dat er nog wat kilo’s af mogen, dan kun je gewoon nog een kuur doen. Dit is niet schadelijk voor het lichaam, omdat er geen rotzooi in de producten van Valentus zit.

…Dus, alleen met de afslankkoffie ga ik gewicht verliezen.

Dan moet ik je wel teleurstellen. Zorg voor voldoende eetmomenten per dag. Je kunt beter meerdere keren kleine porties eten dan gewoon ontbijt, lunch en diner. eet koolhydraatarm, en drink twee liter water per dag. Je zult dan merken dat met behulp van de slimroast optimum je echt een geweldig resultaat gaat boeken!

Wat kost de slimroast optimum coffee?

Wanneer je een bestelling gaat plaatsen dan kun je contact met me opnemen door een bericht achter te laten of me een Messenger bericht te sturen. Ik bestel één keer per maand voor jullie, dit om de verzendkosten te reduceren.

De bestellingen komen rechtstreeks vanuit de USA, en ik zorg er dan voor dat ze op je huisadres aankomen, Altijd met track & trace!

 • Proefperiode van 1 week (6 zakjes) is €20
 • Proefperiode van 2 weken (12 zakjes is €40
 • Proefperiode van 3 weken (18 zakjes) is €58
 • Proefperiode van 4 weken(24 zakjes)  is €69,95
Download hier de prijslijst van alle Valentus producten (exclusief verzendkosten NL € 3.90 brievenbus €6.50 pakket / België € 9.75)

Je neemt één kopje koffie per dag, 6 dagen lang en dan neem je een dag pauze. Wanneer je gaat beginnen raad ik je wel aan om van te voren een foto van je buik te maken. Herhaal dit na een paar week nogmaals. Je zult het resultaat merken!

Verantwoord afvallen met nog meer topproducten van Valentus? lees hier het artikel over de slim roast cocoa

Ga niet iedere dag op de weegschaal staan. Eén keer per week is genoeg! Nog een tip: Ga wel gezond eten tijdens het gebruik van de koffie om het juiste resultaat te krijgen. Op deze website kun je daar genoeg tips over vinden!

Niet onbelangrijk, …Wat zijn de kosten?

Ik heb het niet op voorraad maar ik plaats één keer in de zoveel tijd een grote order. Dit doe ik om de verzendkosten te besparen waar JIJ en IK het voordeel uit halen. Wanneer ik grotere voorraden bestel, zijn de verzendkosten in verhouding lager. Anders moet ik teveel doorbelasten aan de toekomstige afnemers.

…Simpel en eerlijk toch? Ik zorg voor jouw voordeel!

Je kunt me een berichtje sturen via Facebook Messenger of via whats-app ( zie de button onderaan op de website) Je komt dan op de pre-order lijst. Op dat moment wisselen we gegevens uit. Ga ik het voor je bestellen dan ontvang je van mij een betaalverzoek. Wanneer ik de producten binnen heb hebben we weer contact, en ga ik het naar je opsturen. Er komen dan nog wel eenmalig verzendkosten (3.90 brievenbuspakketje / België 6.90 ) bij.

LET OP...De bestelling van Valentus gaat binnenkort weer de deur uit. Geef snel je bestelling door via de groene WhatsApp button onderaan de website!

Ja, ik wil verantwoord afvallen met Slimroast optimum coffee

Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten wat je straks hebt bereikt. Wil je me op de hoogte houden?

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

 

 

Geniet, Deel en Like!