);

Verantwoord afvallen door koffie te drinken. Is dit echt mogelijk?

Verantwoord afvallen door koffie te drinken. Is dit echt mogelijk?

verantwoord afvallen met koffie - uitgelicht

………Tjonge, Verantwoord en succesvol afvallen door koffie te drinken? Sinds Valentus de Nederlandse markt heeft verovert is dit mogelijk. Zoals je weet zijn de producten van Valentus exclusief verkrijgbaar op perfectevoeding.nl.

Miljoenen mensen worstelen dagelijks met hun gewicht. Ze proberen van alles uit, ……sommige mensen hebben gelijk resultaat, het grootste gedeelte geeft de moed maar weer op en blijven worstelen met hun overgewicht.

De producten van Valentus gaan het voor je een stuk eenvoudiger maken. De slimroast coffee van Valentus kan je ondersteunen om verantwoord af te vallen. Deze is er speciaal voor gemaakt om je gewicht beheersing naar een hoger niveau te brengen.

Je vind deze producten niet in de winkel, en dit gaat ook niet gebeuren! De producten van Valentus zijn alleen maar te verkrijgen via een netwerk van distributeurs.

lees ook: review en ervaringen over Valentus

Verantwoord afvallen met Slim Roast Optimum Coffee

verantwoord afvallen - voor en naDe koffie van Valentus kan er dus voor zorgen dat je verantwoord gaat afvallen.

De slimroast optimum coffee is 100% natuurlijk. Het is absoluut geen maaltijdvervanger. Je neemt één keer per dag de koffie (bij voorkeur in de ochtend, en je lichaam gaat voor je aan het werk.  Combineer dit met gezonde en verantwoorde voeding en je zult zien dat er resultaat geboekt gaat worden.

Hoe werkt de Slimroast optimum coffee?

De ingrediënten in de koffie zijn zo samengesteld dat je door één kopje koffie per dag het afvalproces versneld wordt. Je kunt er zelfs een lekkere ijskoffie van gaan maken als je dit wilt!

De koffie controleert de eetlust. Het reguleert de suikeropname. Het zorgt ervoor dat de vetopname wordt gereguleerd En het mooie is ook nog eens dat de gezondheid en focus van de hersenen wordt bevordert!

De ingrediënten van de koffie hebben een antistress eigenschap en is ook nog eens een natuurlijke antioxidant

Bekijk deze video op YouTube.

De belangrijkste ingrediënten van de slimroast optimum coffee

Ben je benieuwd wat er nu allemaal in de koffie zit? De belangrijkste ingrediënten heb ik voor je op een rijtje gezet

verantwoord afvallen

Meer dan 25 gezonde ingrediënten!

De slimroast coffee bevat meer dan 10 gezonde ingrediënten. Een aantal van deze ingrediënten kun je gerust onder de categorie powerfood noemen.  Bekijk op de website van Valentus wat er allemaal in de slimroast coffee zit

Groene thee extract

verantwoord afvallen - groene thee

Antioxidanten en andere stoffen die in groene thee zitten zijn door middel van onderzoeken aangetoond om het hart en de bloedvaten te beschermen.

Van cafeïne wordt gedacht dat dit het zenuwstelsel, het hart en de spieren stimuleert door de afgifte van bepaalde chemicaliën in de hersenen, neurotransmitters, te verhogen.

Groene thee bevat 2% tot 4% cafeïne, wat het denken en alertheid beïnvloedt, de urineproductie verhoogt en de functie van hersenboodschappers kan verbeteren.

 

gratis ebook


Hoe gebruik je de slimroast optimum coffee?valentus review - slimroast coffee

Om het beste resultaat te bereiken kun je het beste de koffie 30 tot 40 minuten voor het ontbijt te gaan drinken. Het leuke is dat je het zowel koud of warm kunt nuttigen. Ben je melk en suiker gewend? doe er dan een scheutje amandel melk od soja melk bij. Gebruik bij voorkeur zoetstof in plaats van suiker

Je mag maximaal 3 koppen koffie per dag drinken. Ik adviseer je om gewoon 1 kop koffie per dag te gaan drinken. Dit is echt genoeg om je resultaat te gaan halen.

Meng 1 afgestreken eetlepel met 200 ml warm water, goed roeren en je weightloss koffie is klaar voor gebruik.

Verantwoord afvallen, maar hoe werkt het product?

 • Week 1.
  Je lichaam went aan het product, gewichtsverlies zal hem meer in vocht verlies en minder eetlust zitten.
 • Week 2.
  Je lichaam begint de stoffen in het product te herkennen en zal de vetcellen af gaan breken op natuurlijke wijze. Tevens zal het lichaam de vetcellen van binnen uit gaan verbranden! Dit betekend dat het omgezet wordt naar energie.
 • Week 3.
  Het Echte werk wordt nu verricht. Je zal meer moeten urineren omdat je lichaam nu de vetcellen eruit gooit via de urine, maar tevens middels het omzetten van de vetcellen naar koolstof.
 • Week 4.
  Laatste week van 1 kuur. Aanzienlijk gewicht verlies in zijn totaliteit én je lichaam heeft zichzelf gereinigd.

Mocht je na een kuur van 4 weken vinden dat er nog wat kilo’s af mogen, dan kun je gewoon nog een kuur doen. Dit is niet schadelijk voor het lichaam, omdat er geen rotzooi in de producten van Valentus zit.

 

v-tox banner

…Dus, alleen met de afslankkoffie ga ik gewicht verliezen.

Dan moet ik je wel teleurstellen. Zorg voor voldoende eetmomenten per dag. Je kunt beter meerdere keren kleine porties eten dan gewoon ontbijt, lunch en diner. eet koolhydraatarm, en drink twee liter water per dag. Je zult dan merken dat met behulp van de slimroast optimum je echt een geweldig resultaat gaat boeken!

Wat kost de slimroast optimum coffee?

Je kunt je bestelling plaatsen in de webshop op onze website. Het is altijd op voorraad, dus je kunt morgen al beginnen!

De slimroast coffee komt rechtstreeks vanuit de USA, het is niet verkrijgbaar in de winkel, exclusief op deze website! Voor 5 week betaal je 75.-  Dit lijkt duur, maar op bol.com is het momenteel 94,-!

Je neemt één kopje koffie per dag, 6 dagen lang en dan neem je een dag pauze. Wanneer je gaat beginnen raad ik je wel aan om van te voren een foto van je buik te maken. Herhaal dit na een paar week nogmaals. Je zult het resultaat merken!

Verantwoord afvallen met nog meer topproducten van Valentus? lees hier het artikel over de slim roast cocoa

Ga niet iedere dag op de weegschaal staan. Eén keer per week is genoeg! Nog een tip: Ga wel gezond eten tijdens het gebruik van de koffie om het juiste resultaat te krijgen. Op deze website kun je daar genoeg tips over vinden!

Niet onbelangrijk, …Wat zijn de kosten?

De slimroast coffee kost 75.- (goed voor 5 weken). De verzendkosten voor België zijn 13,- en voor Nederland zijn de verzendkosten 7.00 . De llevertijd is maximaal 2 dagen.Dus je kunt al snel starten!

Op Bol.com kost dit product 95,- Dus u kunt zelf een keuze maken.

...Simpel en eerlijk toch? Ik zorg voor jouw voordeel!

Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten wat je straks hebt bereikt. Wil je me op de hoogte houden?

lees ook de kennisbank artikelen over de Valentus producten

De producten van Valentus zijn bedoeld om het afvallen te ondersteunen. Pas altijd ook je voedingspatroon aan voor het gewenste resultaat. Perfectevoeding.nl kan je daarmee ondersteunen. Raadpleeg altijd uw arts als u twijfelt over de producten. 

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Valentus

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

4 Responses

 1. Geert schreef:

  Ik ben benieuwd naar de ervaringen van u over de slimroast coffee? laat je een reactie achter?

 2. Clara schreef:

  Great article.

 3. De keyser schreef:

  Ik wil afslanken

 4. Geert schreef:

  dat is mogelijk en voor iedereen haalbaar Als je mindset maar goed is en het juiste programma die bij je past

  alles over de juiste mindset: https://perfectevoeding.nl/mindset-afvallen/

  de beste afvalprogramma’s die er bestaan:
  https://perfectevoeding.nl/review-beste-afvalprogrammas/

  heel veel succes!

  Geert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *