arrow_drop_up arrow_drop_down
16 september 2019 

Vet verbranden terwijl je slaapt: Prevail Carb Burner van Valentus

Afvallen… soms valt het echt niet mee om je doel te behalen, maar wist je wel dat je ook tijdens je slaap vet kunt verbranden? Naast de slimroast coffee, de slimroast cocoa en de Tropical Blast ananas gaan we het in dit artikel uitgebreid hebben over de Prevail carb burner van Valentus.

[[showindex]]

Vet verbranden tijdens je slaap, hoe is dit mogelijk?

Je lichaam gebruikt de hele dag energie. Wanneer je meer energie binnenkrijgt dan dat je verbrand gaat er iets niet goed. Dan is het toch logisch dat je in gewicht zal aankomen? …duidelijk toch?

Hoeveel calorieën heeft je lichaam nodig om normaal te functioneren?

Dit hangt helemaal af van een aantal factoren: Gewicht, leeftijd, geslacht en lengte. Ik heb een handige tool gevonden waar je het zo kunt uitrekenen. Bekijk hier de tool op voedingswaardetabel.nl

’s Nachts, terwijl je slaapt, is je lichaam nog steeds hard aan het wek met allerlei processen, zonder dat je het zelf in de gaten hebt. We hebben energie nodig om het hart te laten werken (gelukkig maar).

Je spijsvertering gaat gewoon door. Je cellen worden voortdurend opgebouwd en afgebroken. Er gebeurd dus ontzettend veel met je lichaam tijdens je slaap.


vet verbranden tijdens je slaap

24 uur per dag vet verbranden: (buik)vet verbranden tijdens je slaap en ook overdag!

De Prevail carb burner van Valentus werkt dus 24 uur. Dit is mogelijk door twee verschillende middelen te combineren.  Dit is de Prevail carb burner AM en de Prevail carb burner PM

Prevail carb burner AM

AM is een afkorting voor Ante Meridiem, het Latijn voor “Voor de middag”. Bijvoorbeeld 10.00 a.m. is 10 uur in de ochtend. Bij de 24-uurs tijd is dit 10:00.

Je lichaam werkt overdag niet hetzelfde als ’s avonds. Dit is de reden waarom Valentus 24/7 AM / PM heeft ontwikkeld. Gedurende de dag zal Carb Burner AM koolhydraten verbranden en je alert houden terwijl het je eetlust onderdrukt. Tijdens de avond zal Carb Burner ook koolhydraten verbranden, maar zal ook de slaap bevorderen.

Prevail Carb burner PM

PM is een afkorting voor Post Meridiem, wat staat voor “Na de middag”. Bij 10.00 p.m. is 10 uur in de avond. Bij de 24-uurs tijdsaanduiding is dit 22:00.

Deze vetverbrander neem je dus ’s avonds. Deze is dus anders samengesteld dan de capsule die je overdag moet innemen. De Prevail carb Burner PM  helpt je om vet te verbranden tijdens je slaap!

…Slapend afvallen dus 🙂

Wat is nu het grote verschil tussen de Prevail carb burner AM en de prevail carb burner PM?

Overdag werkt je lichaam anders dan ’s nachts. Daarom is er ook een verschil in samenstelling. Overdag zal de Carb burner AM koolhydraten verbranden.

  • Het bevat heel veel antioxidanten
  • Je alertheid en waakzaamheid wordt bevordert
  • Het helpt (tijdelijk) om vermoeidheid te verlichten
  • Je uithoudingsvermogen wordt bevordert
  • Het bevordert een gezond bloeddrukniveau
  • ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid
  • méér energie!!

Verder voorkomt het dat koolhydraten het lichaam binnendringen, wat zich anders zou kunnen vormen tot nieuw lichaamsvet. Het verhoogd dus de stofwisseling om koolhydraten te verbranden

Het zorgt ervoor dat je vet verliest en het voorkomt dat er (buik)vet ontstaat. Je eetlust wordt beter beheerst, dus je hebt minder kans om onbewust ongezonde tussendoortjes te pakken.

Ik hoop dat het tot dusver duidelijk is. Overdag de Prevail Carb burner AM. De prevail Carb Burner PM neem je ongeveer 3 uur voordat je gaat slapen. Deze vetverbrander gaat dus voor je aan het werk terwijl je slaapt.

Deze heeft een iets andere werking dan de AM.

  • Ook weer een bron van antioxidanten
  • helpt het lichaam om zetmeel af te breken
  • Het bevordert melatonine, wat helpt bij het krijgen van een volledige nachtrust

De hele dag door koolhydraatverbranding, Een goede nachtrust: Je lichaam wordt echt aan het werk gezet!

(bron)

Prevail Carb burner, Dit zit er allemaal in!

Het zijn dus capsules, Je kunt het combineren met de andere producten van Valentus. Valentus stat erom bekend dat er geen chemische stoffen in hun producten zit. 100% natuurlijk dus

vet verbranden tijdens je slaap - overzichtWanneer je besluit te starten volg dan onderstaand advies

Prevail Carb burner AM: 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule bij de lunch. Carb Burner AM kan met of zonder voedsel worden ingenomen.

Prevail Carb Burner PM: Na het diner 2 capsules, uiterlijk 3 uur voordat u naar bed gaat.  Carb Burner PM kan met of zonder voedsel worden ingenomen. 

Prevail carb burner bevat magnesium en magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

gezonde drankjes

Hoe kom ik aan de producten van Valentus?

De producten van Valentus zijn niet op voorraad op deze website. ik plaats één keer in de zoveel tijd een grote order. Dit doe ik om de verzendkosten te besparen waar JIJ en IK het voordeel uit halen.

Wanneer ik grotere voorraden bestel, zijn de verzendkosten in verhouding lager. Anders moet ik teveel doorbelasten aan de toekomstige afnemers.

Dit is helaas een Amerikaans systeem. De levertijd is momenteel 1-2 werkdagen dus je kunt al snel beginnen

De kosten zijn €75.- Je ontvangt dan 60 capsules.  Er komen dan nog wel eenmalig verzendkosten bij.  Wij betalen de verzendkosten van de USA naar Nederland.

Ja, vet verbranden tijdens mijn slaap lijkt me wel wat! Klik hier om naar de webshop te gaan 

Over de schrijver
Hoi!, Fijn dat je er bent! Naast chef-kok, trendwatcher, levensgenieter, en foodaholic is Geert Louters ook de drijvende kracht van perfectevoeding.nl. Stapelgek op alles wat lekker en gezond is. "Ik ben altijd op zoek naar middelen om meer kwaliteit uit het leven te halen" Wil je afvalllen, je fitter voelen, gezond en lekker eten, bruisend van de energie de dag doorkomen? dan ben je op deze website op het juiste adres!
Nancy
Door

Nancy

op 3 February 2020

Goededag Als ik nu bestel wanneer zijn me Producten dan binnen

Geert
Door

Geert

op 5 February 2020

Hi Nancy, Momenteel 1 tot 2 dagen levertijd. Het wordt verstuurd met track & Trace code en je ontvangt bij een bestelling altijd twee gratis eBooks met recepten

Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!