Wat is LifeWave? Wat kunnen de producten voor je betekenen?

Dit bericht is 64 keer gelezen

Wat is LifeWave eigenlijk voor een bedrijf? Na het lezen van dit artikel weet je er straks alles over!

Wat is LifeWave?

LifeWave is een particulier bedrijf wat is opgericht in 2004. Het bedrijf zit gigantisch in de lift, dat kan ook niet anders met de revolutionaire producten die ze allemaal hebben.

Vanaf 2004 is het één grote wereldwijde familie van leden die zich toeleggen op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor anderen. De LifeWave-productenlijn wordt vandaag de dag in meer dan 100 landen gedistribueerd.

In de loop der jaren heeft LifeWave verschillende toonaangevende prijzen gewonnen

LifeWave- en het Rode Kruis-partnerschap

Het begon allemaal in 2005 toen LifeWave patches schonk aan slachtoffers en hulpverleners die te maken hadden met de nasleep van de orkaan Katrina. Het partnerschap werd in 2009 officieel. LifeWave is vandaag de dag nog steeds een partner van het Rode Kruis in de USA.

CEO David Schmidt, een man met een missie!

afvallen zonder dieetNa het volgen van zijn studie kwam David aan het werk bij een medisch bedrijf die gespecialiseerd is in wegwerp medische artikelen. Na enige tijd kwam hij in een projectteam die moest onderzoeken hoe je met bepaalde middelen het leven bij de Amerikaanse marine op de onderzeeër aangenamer kon maken.

Hij had als opdracht:

  •  Hoe kun je de overlevingskansen vergroten voor de mariniers?
  • Is er een manier om ervoor te zorgen dat de bemanning meer energie heeft?

Al snel kwam David Schmidt tot de conclusie dat hij hiervoor maar één ding nodig had: LICHT, …ZONLICHT dus!

We weten allemaal dat (zon) licht vitamine D aanmaakt in je lichaam. Er werd onderzocht of er ook meer kracht uit licht viel te halen. Het moest toch ook mogelijk zijn dat er andere reacties in het lichaam aangemaakt kunnen worden?

David Schmidt had als inspiratiebron de film Startrek. In Startrek had captain Kirk speciale energiecab  patches zodat hij meer energie kreeg. Vanuit deze filosofie is de LifeWave X39 uiteindelijk ontwikkeld. Maar dan nog geavanceerder dan de energycab patches uit een science fiction film.

De producten zijn allemaal uitgebreid getest, jarenlange studies en uiteindelijk is alles goedgekeurd. De producten zijn zelfs goedgekeurd door de WADA (world anti doping agency)

klik hier om alle rapporten in te zien

Waarom is het nuttig om je stamcellen te activeren

Ons lichaam is ooit ontstaan uit stamcellen. Stamcellen zijn cellen die nieuwe cellen kunnen ontwikkelen. Ze kunnen zelfs je cellen veranderen. Een embryo bestaat in eerste instantie enkel uit stamcellen. Later gaan deze zich specialiseren en vormen ze cellen met elk een eigen functie.

Naarmate je ouder wordt werken je stamcellen steeds minder. Wanneer je 60+ bent werken ze zelfs 40% minder dan dat je een baby bent.wat is LifeWave - stamcellen

Wanneer je stamcellen weer geactiveerd worden gaat je lichaam weer aan het werk. Hard aan het werk zelfs.

Dit is dus de reden dat met LifeWave X39 bepaalde gezondheidsproblemen weer worden opgelost. De patches zorgen ervoor dat de stof copper-peptide wordt aangemaakt. Deze stof zorgt er dus voor dat je stamcellen worden geactiveerd.

De ontwikkelingen bij LifeWave gaan nog steeds door. Diabetes, hartkwalen, Parkinson, Alzheimer en MS, kunnen in de toekomst mischien wel verbannen worden, omdat stamcellen de alvleesklier, zenuwen en andere organen kunnen repareren.

…Allemaal toekomst dus. Als je ziet dat bij Irene de klachten met zeker de helft al zijn vermindert, dan kan het nog wel eens heel erg veelbelovend worden in de toekomst.

Lees hier het artikel over Irene. Ze heeft de helft minder klachten door het gebruik van X39 in de strijd tegen haar MS.

Waarom heeft u nog nooit van LifeWave gehoord?

LifeWave is nog niet zo bekend in Nederland, ondanks dat het al in meer dan 100 landen wordt verkocht. Hier gaat dus verandering in komen. We zijn bezig met een kleine club fanatieke mensen om dit allemaal te realiseren.

We groeien hard, heel erg hard zelfs. Dit komt mede door ons enthousiasme en omdat we volgens de CEO van LifeWave nu al de meest spectaculaire testimonials hebben.

We genieten er van dat we mensen weer de kwaliteit van het leven terug kunnen geven. Klachtenvrij, geen pijn meer, meer energie, en dat voor nog geen €3.- per dag!

LifeWave adverteert niet. Dat is ook een reden dat je er nog nooit van gehoord hebt. LifeWave werkt volgens een MLM structuur. Het geld wat LifeWave anders kwijt zou zijn aan marketing wordt gebruikt om de distributeurs en de klant te belonen.

LifeWave en jij

Omdat we zo gigantisch groeien zijn we nog op zoek naar uitbreiding van ons team. Voor gemotiveerde mensen hebben we altijd een plaatstje in de herberg. Voel je hier iets voor? Wil je eerst meer informatie? Laten we connecten! Je kunt contact met me opnemen via Messenger.

Laten we connecten! klik hier om contact met me op te nemen voor je clarity call

Waarom kiezen mensen voor de producten van LifeWave?

  • Alle producten worden ondersteund door gedegen onderzoek Er zijn meer dan 60 klinische studies geweest om alles te testen.
  • Olympische & professionele atletenaanhangers van over de hele wereld gebruiken het ook.
  • Jarenlang medicijnen slikken of iedere dag veel pijn hebben houd een keer op. in negen van de 10 gevallen ben je met de producten van LifeWave binnen de korste tijd van je klachten af.  (Stoppen met medicijnen moet je altijd in overleg doen met je arts!)
  • Een eigen productie met gegarandeerde kwaliteitscontrole.
  • LifeWave’s unieke aanpak: niet goed geld terug garantie.
  • Producten die in staat zijn om reële en onmiddellijke resultaten aan te tonen.

Alle producten va LifeWave

In één van de volgende blogs ga ik uitgebreider in op de artikelen. Ik kan er nog uren over schrijven. dit komt ook door mijn enthousiasme! (sorry)

wat is lifewave - alle producten

X39, De superpatch!

Activeer je stamcellen! Een gepatenteerde fototherapie  die is ontworpen om een ​​peptide te verhogen waarvan bekend is dat het de activiteit van stamcellen verbetert. Ondersteuning van wondgenezing, snelle pijnverlichting, meer energie en betere slaap  moeten worden ervaren om te geloven!

Verder ga je merken dat huidproblemen worden opgelost: vermindering van rimpels, zelfs je haar gaat weer een beetje groeien!

Icewave

Vermindering van pijn. In sommige gevallen zelfs in enkele minuten! Verlicht pijn en ontsteking zonder medicatie voor lokale of pijn door het hele lichaam.
Geen medicijnen, geen stimulerende middelen, geen chemicaliën. Je kunt een bezoek aan een chiropractor in de meeste gevallen vermijden

Energy Enhancer

Verhoogt je energie. Je eventuele spierpijn  wordt vermindert. Je bent geconcentreerder zodat je prestaties op wat voor vlak dan ook verbetert worden. Deze patch werkt zelfs bij chroische pijn. een leuke bijkomstigheid als je wilt afvallen: Het verhoogt je vetverbranding met ca. 22%

Aeon

Aeon vermindert stress en remt ontstekingen. Het vertraagt ​​het verouderingsproces en harmoniseert het hartritme. Deze patch brengt ook het autonome zenuwstelsel weer in evenwicht.

Meer informatie over de producten? Wil je een bestelling plaatsen? Bezoek de webshop

Y-age Glutathione

ook alweer een superpatch! Deze patch  versterkt de afweer van het lichaam. Deze patch wordt ook veel ingezet tegen voor huidproblemen. Een prima detoxmiddel. het haalt alle gifstoffen uit je lichaam

SP6 complete

SP6 Complete helpt bij het beheersen en reguleren van je eetlust en kan helpen uw onbedwingbare trek te verminderen. een ideaal middel om af te vallen dus. Lees hier het artikel op deze website hoe LifeWave je kan helpen om af te vallen zonder een dieet te volgen.

Silent Nights

Heel veel mensen hebben last van slaapproblemen. De silent nights van LifeWave verbetert de kwaliteit van je slaap. Het zorgt er ook voor dat de opname van zuurstof wordt verbeterd. Snurken zal in de meeste gevallen voorgoed verdwenen zijn Weg met de slaappillen dus waar je alleen maar verslaafd aan kunt raken.

Winfit

Afvallen zonder een dieet te volgen? Dit is mogelijk met het Winfit programma. Lees hier het artikel

Alavida

Alvida is een serie huidproducten. Vermindering van rimpels, een egale huid. Een combinatie van een patch en regulerende creme gaat er voor zorgen dat je er weer stralend uit gaat zien. 100% natuurlijk!

Bekijk deze video op YouTube.

 

Nirvana mood enhancer

Het leven is een uitdaging voor iedereen. soms zit het mee en soms zit het tegen en we kunnen allemaal een emotionele boost gebruiken als we ons af en toe een beetje somber voelen. Maar wat als je gelukkiger zou kunnen zijn? Hier kan de nirvana mood enhancer je mee helpen! je gaat beter in je vel zitten met deze patch. De resultaten zijn langdurig.

Bekijk deze video op YouTube.

wat is lifewaveAcculife

Ook huisdieren, met name paarden kunnen gebruik maken van de producten van LifeWave.

Niet voor niets wordt de Acculife steeds meer gebruikt in de top paardensport wereld. Het is geschikt voor alle dieren. Het verlicht pijn en helpt bij ontstekingen en spanningen.

Ik hoop dat je nu weer wat meer weet over KifeWave. Het is dus voor alle lichamelijke ongemakken nuttig.

Was dit een interessant artikel voor je? Je doet me een groot plezier om een reactie achter te laten of deze blog te delen op social media.

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Laten we connecten! klik hier om contact met me op te nemen voor je clarity call

handtekening auteur www.perfectevoeding.nl

 

 

 

 

Geniet, Deel en Like!